Çözüm İslamda

GemaR

Banned
Reaction score
0

'İSLAMİ DEĞERLERİ HAYATA GEÇİRİRSEK KÜRESEL KRİZDEN DAHA AZ ETKİLENİRİZ'

Zaman, 8 Kasım 2009​

kureselkriz_zaman081109.jpg

İSEDAK Toplantısı Bakanlar Açılış Oturumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şunları söyledi: "İslam medeniyetinin özünde yer alan üreterek kazanma, kazancını paylaşma, yardımlaşma, dayanışma ve sosyal adalet gibi değerleri hayata geçirebildiğimiz ölçüde bu tür krizlerden daha az etkileniriz. Küresel krizleri aşmak için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Bu çerçevede Balkan ülkelerindeki Müslüman toplulukları her zaman göz önünde bulundurmak zorundayız."

Türk-İslam Yolcusu
Alıntı
Selametle...

bu projeyi daha önce bir sempozyumda dinlemiştim .. Şu an hiçbir ülkenin yapmak isteyip te yapamadığı bir proje .. Ve işin ilginç yönü dünyada bu projeye en uyumlu ülke türkiye ve daha ilginci en uzak kalan ülkede türkiye ... İnşallah bu sefer olcak

bu projeyi daha önce bir sempozyumda dinlemiştim .. Şu an hiçbir ülkenin yapmak isteyip te yapamadığı bir proje .. Ve işin ilginç yönü dünyada bu projeye en uyumlu ülke türkiye ve daha ilginci en uzak kalan ülkede türkiye ... İnşallah bu sefer olcak

Allahu Alem emin olabilirsin...

ALLAH yardımcımız olsun hele de şu hassas dönemde sağ duyuya çok ihtiyacımız var.
hükümetimizin yapmaya çalıştığı çalışmaları sonuna kadar destekliyorum.

Geri