Çift İşletim sistemi kurdum(xp+win7) xp de ağ kablosu takılı değil diyor

crazymemo

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar biraz önce çift işletim sistemi kurdum xp vardı zaten diğer sürücüye win7 yükledim
herşey tamam ama
winxp de internete giremiyorum ağ kablosu takılı değil diyor modemdeki ethernet ışığı yanmıyor(modemin markası inca-im204)
ama windows 7 de giriyorum nete problem yok
zaten win7 özelliğinden dolayımasaüstü gelene kadar ağı açmıyor.bununla ilgili birşey sanırım

lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var.

çok ilginç bir sorun

windows xpde internet explorerden modemi tanıtman gerek. Ayrıca Windows xp gibi stabil bi işletim sistemi sana yetmiyormu ki Win 7 yi kurdun anlamış diilim açıkcası

Arkadaşlar biraz önce çift işletim sistemi kurdum xp vardı zaten diğer sürücüye win7 yükledim
herşey tamam ama
winxp de internete giremiyorum ağ kablosu takılı değil diyor modemdeki ethernet ışığı yanmıyor(modemin markası inca-im204)
ama windows 7 de giriyorum nete problem yok
zaten win7 özelliğinden dolayımasaüstü gelene kadar ağı açmıyor.bununla ilgili birşey sanırım

lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var.

çok ilginç bir sorun

windows 7 driverları otomatık yukler ama xp de yuklenmemiştir, xp üzerinde driverlrı kontrol et etherneti yükle

ben ne olduğunu biliyorum ama bak sen bilgisayarımı sağ tıkla orda değiştir seçeneği var yani bilgisayarın ismini ne ise sen değiştiriyorsun başka bişi yap sonra ağın ismi workgroupsa onuda aynen EV-AĞI olarak değiştir ethernet driverinide yüklediğinden emin ol ve son versiyonunu yükle
reset at inşallah hallolur
dayı oğlununki hallolmuştu.....

Geri