ÇOK ÖNEMLİ BİR mesele herkesin duyarlı olmalı ve bu mesajı okuyup yorum yapmalı

coolclub

New member
Reaction score
0
Konuyu nereye açacağımı bilemedim s.mod arkadaşlar inş. uygun bir yere taşırlar...

Geçenlerde karşılaştığım bir olay ve bu olaya daha öncelerdede şahit olmamdan dolayı açtım bu konuyu .Hepimiz Türküz şükür...Ama nedense bu futbol maçları nedense bu ülkeyi manevi olarak bölünmeye yüz tutturcak neredeyse... yanlış anlamayın
mesela galatasaraylı birisi neden hep başka takımlara terörist gözüyle bakar ?
yada neden tezahuratlar artık takımı desteklemekten çıkmıştır ve artık karşı takımı kötülemeye doğru gitmektedir

Antifb ? bu ne ? yani şimdi fenerli olanları bu ülkede istemioz demekmi ?
gs liler neden fb lilere kızgın yada sevmio yada tam tersi fb liler için geçerli...
ben eskişehirliyim geçen tramvayda gördüm .adamın atkısında koskocaman nefer yazıo ne bu a.q üstelik eskişehir sporu desteklemek amaç
altında ufak eses yazıo kocaman nefer yazıo bu nefer altes... falan war eskişehirspor içinde gruplaşmalar...
yani amaç yine kavga çıkarmak .
yakında aşşağı nefer
yukarı nefer çıkarsa şaşmamak lazım
Arkadaşlar bu futbol kavgalarına bi son diyelim ya salakmıyız biz 22 kişinin 1 top peşinde koşarken başarısız olunca türk türkü öldürüo
gs li bir gurup 1 tane fener bayrağı görsün hemen ya saldırıo yada o adamı orda öldürüo buna bi son diyorum ve beni destekleyenleri görmek istiyorum.

coolclub' Alıntı:
gs li bir gurup 1 tane fener bayrağı görsün hemen ya saldırıo yada o adamı orda öldürüo buna bi son diyorum ve beni destekleyenleri görmek istiyorum.

geçen sene şampiyon olunca bogaz köprüsündeki bayragımızı asıldıgı gün bir kaç kendini bilmez fbli indirdi ama fb şampiyon olunca fb bayragı asılınca hiç bi GS linin o bayraga dokundugunnu duymadım

taraftarlarda bi suç yok aslında bütün adilik başkanlarda

sende fenerlısın kanımca ya hadı neeyse...gercekten engel olmak gerekıo ama her gecen gun daa fazla gec kalınıo gıbıme gelıo..

Başkanlar barışsın dost olsun bu iş kökünden hallolur.
Futbolun bir spor ve daha önemlisi bir eğlence olduğunu herkes unutmaya başladı.
İş artık ranta dökülmüştür. O yüzden de başkanlar seviyeyi yitirmeye başladılar.
Biz lisedeyken kadıköyden sınıf arkadaşlarımla birlikte fb-gs maçı izlemeye kolkola giderdik.
Onlar stadda kendi tribünlerinde otururdu biz kendi tribümüzde.
Arada polis olurdu. Ama seslenince birbirimizi duyardık.
Bizden önceki jenerasyon araya polis bile almazmış.
Bunu bu hale getirenler utansın. Bu savaşı başlatan insan Ali Şen'dir.
Körükleyen insanlar da olmuştur. Tıpkı Ömer Çavuşoğlu gibi.
Ama asıl altımıza dinamiti koyan zihniyet Aziz Yıldırım'dır.
Nedir bu insanları küçük görme sevdası? Niye kimseyi adam yerine koymaz?
Özhan Canaydın gibi beceriksiz ama efendi bir adamla insan düşman olur mu?
Onlar barışsın önce. Taraftarlar da örnek alır.
Benim en iyi arkadaşlarım Fenerli. Hiçbirini düşman olarak görmüyorum.
Ve asla da göremem. Ama saygısızca davranıp , rakibini aşağılamaya kalkışan insanı da affetmem.
Kendisini sorumlu merci olarak gören herkes attığı adıma dikkat etsin.
İmam birşey yaparsa cemaat daha beterini yapar derler.
Bu mafya kılıklı adamlar artık futboldan ellerini çeksinler...

evet fenerliyim ama her takım öyle yanlış anlamayın her takım dost olsa böle hırçınlık olmasa iyi olcak

Futboll için insanlar kavga etmesin dileğiyle Seni destekliyorum

Geri