Çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaMoo_55

DeadLythief
Reaction score
0
Tüm hackhell yönetimi size söyliyorum
Bu sitedeki adult bölümünü kaldırabilirmisiniz?
Yiğenlerime kuzenlerime özellikle kardeşim herkese bu siteyi tavsiye ediyorum ,bu siteye giriyolar program arıyolar ödev arıyolar fakat son zamanlarda zoruma gitmeye başladı

Gerek verdiğiniz reklam alanlarındaki gif resimleri olsun gerek adult+18 bölümü olsun hepsinin kalkmasını talep ediyorum sizden

Adult bölümünde birsürü içerik olduğunun farkındayım
Biraz saçma gelebilir ama en azından böyle bilinmedik biryere felan taşınsa :vur

çok saçma zaten bu siteye giren insanlar bilinçli insanlardır kalkması imkansız bu reklamlardanda açık olmasın felan denildi şuan da öle açık veya kötü bişe ima eden bir konu yok

sanmıorum ama alt forum(bölüm) olarak belki %2 ihtimalçünkü orada en çok girilen bölüm orası şahsen bende :D

tabiki orda da baya ilgi olduğu için baya yorum oluo o yüzden de yeni mesajlarda olduğu için yukarda oluo :D

sanmıorum üzgünüm :D ya kuzanlerin küöçükse anlamazlar zaten nerden bilsinler birde adult bölümün içerikleri var direk konulara giremezler sorun olmaz

Bi ara böyle birşey düşünüldü fakat hackhell'in en çok hit aldığı bölümlerden biri adult, bu sebeple kaldırılması saçma olurdu ..

o yüzden boşuna yormayalım kendimizi =)

closed ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri