..:.. teşekkürLEr ..:..
ylcntrs New member Katılım 1 Ocak 2008 Mesajlar 3,988 Reaction score 0 Puanları 0 Konum nOmOrE 13 Nis 2010 #21 ..:.. teşekkürLEr ..:..
red_rabbit New member Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 247 Reaction score 0 Puanları 0 13 Nis 2010 #22 Utandım ya Alıntını bu kadarı Aradım ama gercekten baslıkla aradım cıkmadı e-mail ile almıstım nerden nereye
Utandım ya Alıntını bu kadarı Aradım ama gercekten baslıkla aradım cıkmadı e-mail ile almıstım nerden nereye
sonsuzluğa Moderatör Moderatör Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 26,181 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B 13 Nis 2010 #23 arama konusunda özel ders verilir
Z -ZeYNA- ♥ŞiiR PeRi'Si♥ Katılım 9 Eki 2009 Mesajlar 4,104 Reaction score 1 Puanları 0 Konum ♥aŞk♥ EbruLi ßir Teßessümdür KaLßime♥ (: 14 Nis 2010 #24 Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM.. Yağmurdan sonraki, GÖKKUŞAĞIM.. Tenimden bir parça gibisin, Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM... ResimLerde Şiirde MuhteŞem TeşekkürLer Kopuk Dadı'm
Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM.. Yağmurdan sonraki, GÖKKUŞAĞIM.. Tenimden bir parça gibisin, Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM... ResimLerde Şiirde MuhteŞem TeşekkürLer Kopuk Dadı'm
innuendo HANZALA Moderatör Katılım 5 Nis 2007 Mesajlar 9,878 Reaction score 0 Puanları 0 Konum FİLİSTANBUL 14 Nis 2010 #25 yeğen süper olmuş yengene okuyayım bunu
ScHeFTaLi New member Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 45 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Bursa 15 Nis 2010 #26 Bir okyanus olup, sahillerime vuran KUMUM... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede, SENİ SEVİYORUM Çok güzelmiş bunu beğendim. Ellerine Sağlık. İnşallah başka eklersin. =)
Bir okyanus olup, sahillerime vuran KUMUM... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede, SENİ SEVİYORUM Çok güzelmiş bunu beğendim. Ellerine Sağlık. İnşallah başka eklersin. =)
GhOsT Tuning Moderatör Katılım 16 Ocak 2007 Mesajlar 6,658 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara.. 18 Nis 2010 #27 gerçekten mükemmel olmuş sonundaki bağlamayla mükemmel bitmiş =) eLLerine sağLık =)
k@rdelen σяgαηιк ѕ Katılım 15 Şub 2009 Mesajlar 3,334 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ๘۩Gαℓαταѕαяαч αşιğι 10 Kas 2010 #28 Cok Seyim.. Her Seyim.. | Elif Sezgin | Cok Seyim.. Her Seyim.. | İklimlerin her daim rotasında dönüp duran Alacalı renkleriyle doğanın tüm kızıllığını gölgede bırakan SEVİMLİ KELEBEĞİM... Özgürlüğüm Yaşanmışlığım Ve yaşanması için ömrüne ÖMÜRLER ADADIĞIM... İnsanın gün içinde aldığı soluk kadar İsmini tekrarladığım Verdiği soluk kadar yanına en renkli çiçek adları YAKIŞTIRDIĞIM... Kuruduğum anlarda yağan NİSAN YAĞMURUM... Ümitsiz kapanan her gün için Bir sonraki gün ki UMUDUM... Sırf suretini baki kılabilmek için hayallerimde GÖZLERİMİ YUMDUĞUM... Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM.. Yağmurdan sonraki GÖKKUŞAĞIM.. Tenimden bir parça gibisin Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM... Kimsenin cevaplamasına izin vermeden Çözmeye ömrümü adayacağım SORUM.. Bir kaç insanın ağzından söylenmiş Anlamaya en açık YORUMUM... Yüreğimde ki elektiriklerin kesilme ihtimaline karşı Her daim yanmaya hazır MUMUM... Bir okyanus olup sahillerime vuran KUMUM... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede SENİ SEVİYORUM
Cok Seyim.. Her Seyim.. | Elif Sezgin | Cok Seyim.. Her Seyim.. | İklimlerin her daim rotasında dönüp duran Alacalı renkleriyle doğanın tüm kızıllığını gölgede bırakan SEVİMLİ KELEBEĞİM... Özgürlüğüm Yaşanmışlığım Ve yaşanması için ömrüne ÖMÜRLER ADADIĞIM... İnsanın gün içinde aldığı soluk kadar İsmini tekrarladığım Verdiği soluk kadar yanına en renkli çiçek adları YAKIŞTIRDIĞIM... Kuruduğum anlarda yağan NİSAN YAĞMURUM... Ümitsiz kapanan her gün için Bir sonraki gün ki UMUDUM... Sırf suretini baki kılabilmek için hayallerimde GÖZLERİMİ YUMDUĞUM... Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM.. Yağmurdan sonraki GÖKKUŞAĞIM.. Tenimden bir parça gibisin Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM... Kimsenin cevaplamasına izin vermeden Çözmeye ömrümü adayacağım SORUM.. Bir kaç insanın ağzından söylenmiş Anlamaya en açık YORUMUM... Yüreğimde ki elektiriklerin kesilme ihtimaline karşı Her daim yanmaya hazır MUMUM... Bir okyanus olup sahillerime vuran KUMUM... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede SENİ SEVİYORUM