Çok acil bir durum

simoneftw

New member
Reaction score
0
Slm arkadaslar. world of warcraft diye bir oyun war yurt dısına cıkacagım için accountumu satacagım. Ama buyuk bi problemim war. Oyunu devretmem için sifresini hatırlamadıgım eski bir mail a gelen onay koduna ihtiyacım war bu msn sifresini hatırlamadıgım için birturlu bu onayı kullanamıyorum.
Bu msn adresimi bana geri kazandırabilecek bir arkadas warsa lutfen yardım etsin. Ben heryoldu denedim ama artık gizli soru falan sormadıgı için geri alamıyorum. Eğer ben alabilirim diyen warsa bana pm atarsa bende ona mail adresini soylerim

Şimdiden cok tesekkur ederim Hoscakalın

Slm arkadaslar. world of warcraft diye bir oyun war yurt dısına cıkacagım için accountumu satacagım. Ama buyuk bi problemim war. Oyunu devretmem için sifresini hatırlamadıgım eski bir mail a gelen onay koduna ihtiyacım war bu msn sifresini hatırlamadıgım için birturlu bu onayı kullanamıyorum.
Bu msn adresimi bana geri kazandırabilecek bir arkadas warsa lutfen yardım etsin. Ben heryoldu denedim ama artık gizli soru falan sormadıgı için geri alamıyorum. Eğer ben alabilirim diyen warsa bana pm atarsa bende ona mail adresini soylerim

Şimdiden cok tesekkur ederim Hoscakalın

banada lazım msn geri almam lazım !!!

öncelikle 30 msj sınırını gecin siz ondan sonra konu acarak yardım isteyin :goz:

ayrıca burası hacklenen msn leri geri alma yeri deil kadirba hack ile ilgili paylasım yapmak zaten yasak .. kuralları okumanızı tavsiye ederim

öncelikle 30 msj sınırını gecin siz ondan sonra konu acarak yardım isteyin :goz:

ayrıca burası hacklenen msn leri geri alma yeri deil kadirba hack ile ilgili paylasım yapmak zaten yasak .. kuralları okumanızı tavsiye ederim

Adam zaten bunu sormak için üye oLmuş , okur mu kuraLLarı :)

msn hack ile ilgili konular yasak şu anda ama zamanında az paylaşım yapılmadı bu konular hakkında,heralde şimdi biraz günah çıkartılıyor,bilen biliyor yine,yapan da yapıyor... Ülkemi seviyorum,dijital haklarla ilgili düzenledikleri kanundan dolayı.Çünkü kimse bilemez msni geri almak isteyen arkadaşın iyi niyetli mi yoksa art niyetli mi olduğunu. Arkadaş dilekçesini versin savcılığa, şifresini ya da bilgilerini kanuni yolla elde etmeye çalışsın. saygılarımla...

kı hanı hackhell ın hack ını goren burayı hala o tarz paylasımların olduğu bıyer sanıo acıkcası bende bılgısayardan hıce yakın anladığım ıcın uye olmustum ama sonradan aman salla dıyıp foruma takılıorum sonuc ıtıbarıyle ewt bencede sırf bunun ıcın uyeolan pek cok kısı var

Geri