Çok kötü davranıyosunuz ya!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence herkes modluk için başvuruda bulunmasın kaç bin üye var herkes mod mu olacak...Önüne gelen mod olacam diye çıkıyor ortaya...ilk önce kendilerine baksınlar hak edip etmediklerini kendileri düşünsünler bi daha sonra aday olsunlar....

arkadaş kimse kırılıp gücenmez
oraya kural yazılmıs ve bu kuralları her baslıkta belırtıyorlar
daha bazı kullanıcılar ustune ustune gelıor bu kurallara uymamak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar.
Burda gorevını hakkı ıle yaptıktan sonra mod. luk ısteyen kımseye kotu davranılmamıstır, davranılmazda

chuckies' Alıntı:
bence herkes modluk için başvuruda bulunmasın kaç bin üye var herkes mod mu olacak...Önüne gelen mod olacam diye çıkıyor ortaya...ilk önce kendilerine baksınlar hak edip etmediklerini kendileri düşünsünler bi daha sonra aday olsunlar....
"İşte Bukadar sert Die" tabirlediğin şey sadece Mod.. luktan soğutmak ile ibaret mod.luğu haketmeyenler mod.lukiçin başvurduğundaayıp deil heralde.. (konuyu açan arkadaşa sölüorm..)

De_Barkot' Alıntı:
"İşte Bukadar sert Die" tabirlediğin şey sadece Mod.. luktan soğutmak ile ibaret mod.luğu haketmeyenler mod.lukiçin başvurduğundaayıp deil heralde.. (konuyu açan arkadaşa sölüorm..)

Ne dedin anlamadım ki?

benden -1.............ps den pek anlamadıgın kanaatindeyim

sadece gülüyorüm

bu iki mesaj benim......
baq canım kardeşim.. burda hiç kimse havadan görev almadı kimse kimsenin
akrabası yakını ahbabı deil herkes hakettigini alır düşünsene 40 ine yakın üyemiz var 10 da 1 inin modluk istedigini düşün sence çekilirmi sen sadece olumsuz tarafında bakmışsın
birde olumlu yönden yazılanları gösterseydin keşke hakedenlerii...
senin böyle bi başlık açman beni yanılttı çünkü geldiginden belli çalışmaya çalışıyorsun ve kaliteli paylaşımlar yapıyosun..
ve son olarakta diyecegim herkes sadece hakettigini alır....

By_GeNcO' Alıntı:
baq canım kardeşim.. burda hiç kimse havadan görev almadı kimse kimsenin
akrabası yakını ahbabı deil herkes hakettigini alır düşünsene 40 ine yakın üyemiz var 10 da 1 inin modluk istedigini düşün sence çekilirmi sen sadece olumsuz tarafında bakmışsın
birde olumlu yönden yazılanları gösterseydin keşke hakedenlerii...
senin böyle bi başlık açman beni yanılttı çünkü geldiginden belli çalışmaya çalışıyorsun ve kaliteli paylaşımlar yapıyosun..
ve son olarakta diyecegim herkes sadece hakettigini alır....

Hakkımdaki düşüncelerin çok sağol

fakat

ben neden böyle yapıyonuz allah belanızı vesin yapmayın böyle demedim ki?

sadece mod adayı olmak için belli kriter konsa daha iyi olucağı kanaatindeyim

zaten modluk kriterleri var.forumda kendini kanıtlayan kişiler modluk istediğinde byuk cogunlukla mod oluyor.bazen istedıg bolumdekı modlar fazla oldugundan bu öneri geri cevırılıyor.sert davranma konusuna gelınce ortada sertlık yok kı...

http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=675 burda moderator'lüğe aday olabilecek kişilerin hangi şartları taşıması gerektiği sanırım açıkca yazılmış.

sertlik konusuna gelince yeri geliıyor herkesın gergin oldugu zamanlar oluyor.37bin kişi ile ugrasmak sizde hak verirsiniz ki pek kolay değil. evet bazen alaylı yorumlar olabiliyor yada esprili diyelim. ama bunlar her zaman olabilecek şeyler.herksin fikrine saygu duymak gerekıyor.konuların kapanmasıda bazen gecikebilir. çunku konuyu kapatabilme yetkisi olan smod admin yada yönetici'lerin online olmadıgı zamanlarda var. o zana konu uzayıp gidiyor.

yeterli acıklamaya yaptıgımı düşünüyorum. ve bu konununda fazla uzamasını istemıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri