frezee
New member
- Reaction score
- 0
üniveriste yeni gelen öğrenci birden herkezin dikkatini çekmiş ve buna en çok bakan da felsefe hocası olmuş
öğrenci çok bilen gıcık tiplerdenmiş ve felsefe hocasın sınıfına düşmüş
felsefe hocası çocuga gıcık kapmaya başlamıs ve cocugu soru bombardmanına tutmus
aralarında uzun bir laf kavgası geçtikten sonra felsefe hocası yazılı yapmaya karar vermiş ve bu yazılıda öğrencinin tökezliyeceğini düşünmüş
öğrenci yazılı kağıdını full cıkarıyormus ve hoca cocugun kotu not almasını saglamak için çocugun dikkatini dagıtıcak hareketler yapmaya başlamış
çocugun dikkatı dağılmayınca hoca cocuca sormuş:
öğretmen: sana bi soru sorucam ,yolda yürüyorsun ve yerde 2 adet torba buldun .birinin içinde para birinin içindede akıl varmış..sen olsan hangisini alırsın demiş..
Öğrenci:tabikide para olanı alırım demiş
Öğretmen:Hiç şaşırmadım ..senin gibi bir cocugun parayı alıcagından...ben olsam akıl olanı alırım ..işte aramızdaki fark bu demiş
Öğrenci:Haklısınız kimde ne eksikse onu alır demiş
bun üzerine öğretmen sinirlenmiş ve çocugun yazılı kagıdına öküz yazarak dısarı atmıs.
cocuk kapıyı açarak :
-hocam imzanızı attınız fakat notumu vermediniz demiş
Bence güzel
öğrenci çok bilen gıcık tiplerdenmiş ve felsefe hocasın sınıfına düşmüş
felsefe hocası çocuga gıcık kapmaya başlamıs ve cocugu soru bombardmanına tutmus
aralarında uzun bir laf kavgası geçtikten sonra felsefe hocası yazılı yapmaya karar vermiş ve bu yazılıda öğrencinin tökezliyeceğini düşünmüş
öğrenci yazılı kağıdını full cıkarıyormus ve hoca cocugun kotu not almasını saglamak için çocugun dikkatini dagıtıcak hareketler yapmaya başlamış
çocugun dikkatı dağılmayınca hoca cocuca sormuş:
öğretmen: sana bi soru sorucam ,yolda yürüyorsun ve yerde 2 adet torba buldun .birinin içinde para birinin içindede akıl varmış..sen olsan hangisini alırsın demiş..
Öğrenci:tabikide para olanı alırım demiş
Öğretmen:Hiç şaşırmadım ..senin gibi bir cocugun parayı alıcagından...ben olsam akıl olanı alırım ..işte aramızdaki fark bu demiş
Öğrenci:Haklısınız kimde ne eksikse onu alır demiş
bun üzerine öğretmen sinirlenmiş ve çocugun yazılı kagıdına öküz yazarak dısarı atmıs.
cocuk kapıyı açarak :
-hocam imzanızı attınız fakat notumu vermediniz demiş
Bence güzel