Öğrencisinden Hamile Kaldı...

firatay

>>>> ALESTA
Reaction score
0
İngiltere’de eski öğrencisinden hamile kalan kadın öğretmenin görevine devam etmesi kararlaştırıldı.

Öğretmen, kararı eski öğrencisine sarılarak kutladı. Kent’teki bir lisede öğretmenlik yapan 35 yaşındaki Tina Briant, üç yıl önce 15 yaşındaki öğrencisi Richard Reeves ile ilişkiye girdi.

Briant, Reeves okuldan ayrıldıktan birkaç ay sonra hamile kaldı. Bunun üzerine eşinden ayrılan Briant, bir kız bebek dünyaya getirdi ve genç sevgilisi Reeves ile birlikte yaşamaya başladı.

Öğretmen Briant’ın tepkilere karşın, yasaları çiğnemediği gerekçesiyle görevine devam etmesine karar verildi.

KAYNAK

Öğretmeninden HamiLe Kalan Öğrenci HaberLerini Duymuştuk Ama Bu Tarzını İLk Defa Duydum.
ALLah Sonumuzu Hayır Etsin

Yabancılar aşmış olayı ....ama ayıp denilen bişi var demi.........

Dünyanın sonu ne olucak böyle gidişle.Arkadaşlar ben birşey daha söylemek istiyorum bu PKK şerefsizleri hollanda da holding kurmuşlar belki Güncel'e konusu açılmamış olabilir.Ama gördüğünüz gibi tüm dünya bu şerefsizleri destekliyo işte kendi kendilerini öldürecekler yakında.Tabii göstermelik olarak da diğer ülkeler falan desteklemiyo gibi gösteriyo kendini

Ne kadar arttı dünyada bu tip öğretmen öğrenci ilişkileri böyle amerikada çok ağır tepkiler ve hukuksal yaptırımları olmasına karşın avrupada daha kabul edilebilir boyutlarda algılanıyor sanırım ama hiç bir şekilde doğru ve etik bulmadığımı ifade etmek isterim bilgi için teşekkürler ortak : )..

İyide nasıl oluyor bu.15 yaşında daha reşit olmamış bir öğrenciyle ilişkiye giriyor ve kanunları çiğnememiş oluyor.Biraz saçma geldi açıkçası...

Geri