Ölüm Çok Yakın !!! Bugün Kaza Geçirdim!!

System33

New member
Reaction score
0
Bugün saat 16:30 sıralarında trafik kazası geçirdim arkadaşlar. 60km hızla giden bir araç üzerinde bulunduğum motora hızla çarptı.Motoru süren arkadaşım ve ben 4 metre ileriye havada taklalar atarak fırladık.. Motorsiklet ise araçtan 5 metre ileriye fırladı ve paramparça oldu. Küçük çizikler dışında pek bişiyemiz yok.Biz süratliydik araçta süratliydi. Hatasını, cezasını, 2 saat karakolda tutulmayı, motorun masrafını falan hepsini geçtim o çarpışma anı aklımdan çıkmıyor ve ellerim hala titriyor.. Elimi arabanın kaputuna koyuşumu ve balkondaki küçük bir kızı gördüğüm anı unutamam.. O an boşluktaydım ve daha yere düşmemiştim.. Yere düştüğüm an ne bir acı hissettim nede bir ses.. Herhalde öldüm dedim kendi kendime.. Okadar tuhaf bir duyguydu ki anlatamam.. Dün akşamda kan uykusunda bir komutanın insanlar vurulduklarında veya bir uzvu koptuğu anda hiçbişiy hissetmediklerini söylediği aklıma geldi ve hemen ellerimle kendimi yokladım kopan biryerim yoktu.. Arkadaşıma baktım oda sağlamdı.. Bi anda insanlar etrafımızı sardı. Herkes çok şaşkındı, gözlerinden anlayabiliyorum. O kazada nasıl yara almadığımızı veya ölmediğimizi hayretler içinde yanındakilere soruyorlardı.. Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum ki beni ve arkadaşımı bu kazadan yara almadan kurtardı. Lütfen herkez trafikte dikkatli olsun.. Ölüm çok yakın....

Geçmiş olsun
allah bidaha göstermesin böle şeyler...

Gwcmiş olsun
15 gün öncede ben gecirdim.kaldırımda yürürken birisi tepeme çıktı.sonuç kırk bi kol.vbunada sükür.verilmiş sadakam warmış

aaaaa kanka geçmiş olsun yaaa

motorun dezavantajları bu olsa gerek...

kardeş geçmiş olsun
üzücü bi olay yaşamışsın umarım en kısa zamanda unutursun

geçmiş olsun dostum..Allah korumuş...Bir daha olmaması dileğiyle...

geçmiş olsun
allah daha beterlerinden korusun

Benim sevgim, zaman ve uzaklıkla sınırlı değildir.
Zamanı kaldırınca aynı andayız.
Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz.
O zaman her an ve her yerde seninle birlikteyiz...

/... Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı
Oyunların Adı "Aşk" Kaldı .../

Kim bir kavme benzemeye calisirsa, o onlardandir.
Hadis-i Şerif

kanka çok geçmiş olsun yaw....Allah yanınızdaymış o an....

ucuz atlatmışşınız....bi daha hız yapmayın...dikkatli olun...

büyük geçmiş olsun ne diyelim verilmiş sadakanız varmış

Geçmiş olsun..

Geri