System33
New member
- Reaction score
- 0
Bugün saat 16:30 sıralarında trafik kazası geçirdim arkadaşlar. 60km hızla giden bir araç üzerinde bulunduğum motora hızla çarptı.Motoru süren arkadaşım ve ben 4 metre ileriye havada taklalar atarak fırladık.. Motorsiklet ise araçtan 5 metre ileriye fırladı ve paramparça oldu. Küçük çizikler dışında pek bişiyemiz yok.Biz süratliydik araçta süratliydi. Hatasını, cezasını, 2 saat karakolda tutulmayı, motorun masrafını falan hepsini geçtim o çarpışma anı aklımdan çıkmıyor ve ellerim hala titriyor.. Elimi arabanın kaputuna koyuşumu ve balkondaki küçük bir kızı gördüğüm anı unutamam.. O an boşluktaydım ve daha yere düşmemiştim.. Yere düştüğüm an ne bir acı hissettim nede bir ses.. Herhalde öldüm dedim kendi kendime.. Okadar tuhaf bir duyguydu ki anlatamam.. Dün akşamda kan uykusunda bir komutanın insanlar vurulduklarında veya bir uzvu koptuğu anda hiçbişiy hissetmediklerini söylediği aklıma geldi ve hemen ellerimle kendimi yokladım kopan biryerim yoktu.. Arkadaşıma baktım oda sağlamdı.. Bi anda insanlar etrafımızı sardı. Herkes çok şaşkındı, gözlerinden anlayabiliyorum. O kazada nasıl yara almadığımızı veya ölmediğimizi hayretler içinde yanındakilere soruyorlardı.. Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum ki beni ve arkadaşımı bu kazadan yara almadan kurtardı. Lütfen herkez trafikte dikkatli olsun.. Ölüm çok yakın....