Önemli bir konu : SWF Decompile

CypherBald

New member
Reaction score
0
Öncelikle

Selamlar...

Arkadaşlar şimdi ben template monster'den swf uzantılı dosya indiriyorum... Normal swf uzantılı bu dosyayı editleyebilmem için uzantısını FLA'ya çevirmem gerekiyor " Sothink SWF Decompiler " programıyla bunu yapmak mümkün ama animasyon hep baştan sarıyor yani sayfayı yeniliyomuş gibi tekrar tekrar çıkıyor animasyonlar sürekli oynuyor yani sayfayı yeniliyomuş gibi başınıza gelmiştir yardımlarınızı esirgemey...

Şimdiden teşekkür ederim...

CypherBald' Alıntı:
Öncelikle

Selamlar...

Arkadaşlar şimdi ben template monster'den swf uzantılı dosya indiriyorum... Normal swf uzantılı bu dosyayı editleyebilmem için uzantısını FLA'ya çevirmem gerekiyor " Sothink SWF Decompiler " programıyla bunu yapmak mümkün ama animasyon hep baştan sarıyor yani sayfayı yeniliyomuş gibi tekrar tekrar çıkıyor animasyonlar sürekli oynuyor yani sayfayı yeniliyomuş gibi başınıza gelmiştir yardımlarınızı esirgemey...

Arkadaşım Softlink swf quiker kullan
http://www.templateturk.com/e.rar

Kolay Gelsin

arkadaşım indirdiğin swfyi, convert to fla dersen fla uzantısına çevirir..Gerçekten kullanışlı bir program.!Tavsiye ederim

Öncelikle

Selamlar...

Merhaba,

öncelikle belirteyim hiçbir program ile %100 başarı ile decompile (ayıklama) işlemi yapamazsınız.
Eğer yapabiliyor olsaydınız, template monster bu templateleri ücretli satmazdı, satamazdı hatta batardı :goz:

Bu nedenle eğer istediğiniz templateler ile ugraşmaksa full templateler bulun. hackhell forumlarında şurada bu konuyla ilgili paylasımlar bulabilirsiniz;

http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=35

Dilediğiniz soruları bizlere yöneltmekten çekinmeyin. Severek cevaplayacağız.

Geri