Özgürlükçü Sol

kurtweb

New member
Reaction score
0
1215031120huzurkucuk.jpg

Özgürlükçü Sol

hıhı.tabi tabi.sen şimdi marksistsindir.rock cu sun asisin.faşistlere ölüm.miting kaçta.molotoflar hazır mı?
başkanım ne zaman harekete geçelim.ben faşistim dir şimdi.bıyıktan anlarsın sen faşisti.neyse kızdırmayım seni başkanına ihbar edersin sen.başkanını yormayalım.

hıhı.tabi tabi.sen şimdi marksistsindir.rock cu sun asisin.faşistlere ölüm.miting kaçta.molotoflar hazır mı?
başkanım ne zaman harekete geçelim.ben faşistim dir şimdi.bıyıktan anlarsın sen faşisti.neyse kızdırmayım seni başkanına ihbar edersin sen.başkanını yormayalım.

Arkadaşım seni seçerek mi gönderdiler buraya? ne sataşıyosun adama. Ne güzel paylaşım yapıyor işte. Ortamı germe

ne anlatıyor bu ben anlamadım amacın ne kardes

seçilmedim.tamam özür dilerim.bi anda gerildim.saygısızlık etmek istemezdim kimsenin düşüncesine.

arkadasim adam guzel 1 paylasim yapmis. dalga gecmene gerek yok. adam kalkipda seinn dusuncene ne kufur etmis, nede kotulemis. o kendi dusuncesini bizimle paylasiyor!

yanlış yazmışsın huzur İSLAMdadır

Geri