Özkan hakaret etti, İrtemçelik seyretti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Özkan hakaret etti, İrtemçelik seyretti

Uğur Mumcu'yu anma etkinlikleri çerçevesinde Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen toplantıda konuşan Kanaltürk'ün sahibi gazeteci Tuncay Özkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu.

Toplantıda açılış konuşmaları yapılırken, Büyükelçi İrtemçelik ve Özkan yan yana oturdu.
i9517_ozkan.jpg

Özkan, Berlin Büyükelçisi Mehmet Ali İrtemçelik'in de katıldığı toplantıda "Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasına ne tarih, ne iktisat bilgisi, ne de Türkiye bilgisi ile terbiyesi yeterli." ifadelerini kullandı.

Berlin-Brandenburg Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Halkçı Devrimci Birliği Berlin (HDB), Türk Sosyal Demokratlar Derneği (TSD) ve Tiyatrom isimli dernek tarafından düzenlenen 'Türkiye nereye gidiyor?' başlıklı toplantıda Başbakan Erdoğan'a ağır hakaretler yöneltildi. Toplantının tek konuşmacısı olan Tuncay Özkan, Türkiye'nin çözüm reçetesinin AK Parti'yi engellemek olduğunu savundu. Özkan, 'Türkiye'ye sahip çıkmak ve yeni bir Türkiye kurmak için yobazlar tarafından siyasal ve sosyal hayatın dinselleştirilmesinin engellenmesi gerektiğini' söyledi. Eleştirdiği kesim hakkında yobaz, sahtekar gibi sıfatlar kullanan Özkan, Başbakan'ın 'terbiyesi'ne ilişkin açıklamalar da yaptı: "Bu sistem içinde başbakanın cumhurbaşkanı olamayacağını değil, cumhurbaşkanlığı yapamayacağını söylüyorum. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasına ne tarih, ne iktisat bilgisi yeterli, ne de Türkiye bilgisi ile terbiyesi yeterli."

Tuncay Özkan, Büyükelçi İrtemçelik'in sessizce dinlediği konuşmasının devamında 28 Şubat dönemine övgüler yağdırdı. Özkan, şunları söyledi: "28 Şubat ile 50'li yıllardan beri başlayan dinselleşme sürecine dur denilmiştir. 28 Şubat yobazlara karşı yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri, 12 Eylül'de Kırmızılara (komünistler) karşı Yeşil kuşağa verdiği desteğin yanlış olduğunu kabul etti. O dönem Türkiye üzerine oynanan oyunların içinde TSK da vardı."

Alıntı:http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=492905

ERdogan bu adama HAkaret davası açar muhakkak..

Tuncay Özkan doğru söylemiş.

tuncay özkan doğru sölemiş söylediklerinde ufacık da olsa bi yanlış yok 28 şubat dönemi içinde söylediklerine aynen katılıorum türkiye için en faydalı askeri hareketlerden biriydi

28 Şubat;
Dindar insanlarımızı devletiyle karşı karşıya getiren,
Demokrasimize diktatörlükle balans ayarı yapılan,
Atanmışların seçilmişlere başkaldırdığı,
Türk cumhuriyet tarihine sürülen kara bir leke olmaktan geri kalmayan,
27 mayısın, 12 eylülün ülkemize ne getirip ne götürdüğünün bilinmesine rağmen kansız bir ihtilal daha yapma cahilliğinin gösterildiği,
Bazılarının servetlerini ikiye katladığı,
Bazılarının ise zulümle inletildiği,
Ekonominin dibe çökmesine sebep olan,
İrtica bahanesiyle İslama ve müslümanlara alabildiğine saldırılan,
Namaz kılan memurların fişlendiği,
Başörtüsü düşmanlığının ayyuka çıktığı,
Kapkara bir leke.....
Bu rezilliği milletimize reva görenleri Cenab-ı Allaha havale ediyorum.
İnşallah bir daha böyle bir despotluğu rabbim bir daha yaşatmaz.
Ve yoluna kurban, neferi olmaktan şeref duyduğumuz Türk Silahlı Kuvvetlerimiz böyle hareketlerle kullanılmaz.
Ayrıca Tuncay özkan kimdir? Kimin yanında kimin goygoycusudur?
Bugüne kadar 28 şubatı savunanlar barajın dibinde boğuldu, meydanlarda nara atmakla olmuyor kursun bir parti alsın boyunun ölçüsünü.

türk ocağı' Alıntı:
28 Şubat;
Dindar insanlarımızı devletiyle karşı karşıya getiren,
Demokrasimize diktatörlükle balans ayarı yapılan,
Atanmışların seçilmişlere başkaldırdığı,
Türk cumhuriyet tarihine sürülen kara bir leke olmaktan geri kalmayan,
27 mayısın, 12 eylülün ülkemize ne getirip ne götürdüğünün bilinmesine rağmen kansız bir ihtilal daha yapma cahilliğinin gösterildiği,
Bazılarının servetlerini ikiye katladığı,
Bazılarının ise zulümle inletildiği,
Ekonominin dibe çökmesine sebep olan,
İrtica bahanesiyle İslama ve müslümanlara alabildiğine saldırılan,
Namaz kılan memurların fişlendiği,
Başörtüsü düşmanlığının ayyuka çıktığı,
Kapkara bir leke.....
Bu rezilliği milletimize reva görenleri Cenab-ı Allaha havale ediyorum.
İnşallah bir daha böyle bir despotluğu rabbim bir daha yaşatmaz.
Ve yoluna kurban, neferi olmaktan şeref duyduğumuz Türk Silahlı Kuvvetlerimiz böyle hareketlerle kullanılmaz.
Ayrıca Tuncay özkan kimdir? Kimin yanında kimin goygoycusudur?
Bugüne kadar 28 şubatı savunanlar barajın dibinde boğuldu, meydanlarda nara atmakla olmuyor kursun bir parti alsın boyunun ölçüsünü.

27 mayıs dersen haklı bi darbeydi ama bi başbakanın asılması çok yanlıştı idamların gerçekleşmemesi lazımdı orda halk başbakan sayesinde 2 ye bölünmüş kaosa sürükleniodu 12 eylül dersen orda da darbe şarttı ama sağcıları korumak için yapılan bi darbe oldu solcu insanlarımız işkence gördü sağcılar patron oldu memurluk aldılar siyasette söz sahibi oldular para babsı oldular kısaca 12 eylül hem fikir olarak hem uygulama olarak yanlış bi hareketti 28 şubat ülkede dinciliğin aslında dincilik değil yobazlığın en üst noktaa çıktığı insanlar üstünde baskı kurmaa çalıştıkalrı ve arkalarına dönemin koalisyonunu alan insanlar türedi bunlar devlet dairelerine sokuldular ki hala daha onu atlatamadık.sokakta grup halinde gezen yozaz takımları türedi bunlara destek weren insanlar maddi kaynak sağlaan insanlar çıktı çıkıp bazıları minarelerden bahsettiler bazıları kemalizmi karalaıp dokunulmazlıkları kalktığı gibi almanyaya kaçtı din die milletini yiyen kuruluşlar çıktı (yeşil sermaye) kara lekemiz olan bu hareketleri temizleen TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE teşekkür ediyorum tekrardan

apocalyps' Alıntı:
27 mayıs dersen haklı bi darbeydi ama bi başbakanın asılması çok yanlıştı idamların gerçekleşmemesi lazımdı orda halk başbakan sayesinde 2 ye bölünmüş kaosa sürükleniodu 12 eylül dersen orda da darbe şarttı ama sağcıları korumak için yapılan bi darbe oldu solcu insanlarımız işkence gördü sağcılar patron oldu memurluk aldılar siyasette söz sahibi oldular para babsı oldular kısaca 12 eylül hem fikir olarak hem uygulama olarak yanlış bi hareketti 28 şubat ülkede dinciliğin aslında dincilik değil yobazlığın en üst noktaa çıktığı insanlar üstünde baskı kurmaa çalıştıkalrı ve arkalarına dönemin koalisyonunu alan insanlar türedi bunlar devlet dairelerine sokuldular ki hala daha onu atlatamadık.sokakta grup halinde gezen yozaz takımları türedi bunlara destek weren insanlar maddi kaynak sağlaan insanlar çıktı çıkıp bazıları minarelerden bahsettiler bazıları kemalizmi karalaıp dokunulmazlıkları kalktığı gibi almanyaya kaçtı din die milletini yiyen kuruluşlar çıktı (yeşil sermaye) kara lekemiz olan bu hareketleri temizleen TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE teşekkür ediyorum tekrardan
Bravo sol yorum solcu bakış açısı.
Eğer bu ülkede dindar müslümanlar darbe yaparsa hemde TSK eliyle genede desteklermiydin acaba?
Bana sorarsan aynı soruyu ben desteklemezdim. Çünkü bu ülkede despotlukla fikrini kabul ettirme yolunu benimsemiyorum.
Cumhuriyetimizde millet meclisle yönetilir, gücü yeten kurumlarla değil. Demokrasiden vazgeçeceksek gücü gücü yetene diyeceksek zararlı çıkan siz olursunuz. Ama biz demokrasiden vazgeçmek isemiyoruz. Anti demokratik bütün hareketleri kınıyoruz.
Yeri geldiğinde demokrasi, laiklik, insan hakları diye bağıranlar.
İşlerine çıkarlarına uymayınca en büyük diktatör kesilebiliyorlar.
Kendi kendinizle çelişkiye düşmüyor musunuz?

avatarındanda hangi düşüncenin kendi içinde çelişipte bölündüğünü anlayabiliorum başkada bişey demiorum :eek:ut:

apocalyps' Alıntı:
tuncay özkan doğru sölemiş söylediklerinde ufacık da olsa bi yanlış yok 28 şubat dönemi içinde söylediklerine aynen katılıorum türkiye için en faydalı askeri hareketlerden biriydi

apo kardeşim doğru söylüyorsun da 28 şubat amacını aştı,her namaz kılanı yobaz yapmaya başladılar her türbanlıyı da şeriatçı.bu yanlıştı bana göre..

türk ocağı' Alıntı:
Bravo sol yorum solcu bakış açısı.
Eğer bu ülkede dindar müslümanlar darbe yaparsa hemde TSK eliyle genede desteklermiydin acaba?
Bana sorarsan aynı soruyu ben desteklemezdim. Çünkü bu ülkede despotlukla fikrini kabul ettirme yolunu benimsemiyorum.
Cumhuriyetimizde millet meclisle yönetilir, gücü yeten kurumlarla değil. Demokrasiden vazgeçeceksek gücü gücü yetene diyeceksek zararlı çıkan siz olursunuz. Ama biz demokrasiden vazgeçmek isemiyoruz. Anti demokratik bütün hareketleri kınıyoruz.
Yeri geldiğinde demokrasi, laiklik, insan hakları diye bağıranlar.
İşlerine çıkarlarına uymayınca en büyük diktatör kesilebiliyorlar.
Kendi kendinizle çelişkiye düşmüyor musunuz?
sen sol yorum dion sol bakış diosun bende dinci yorum dinci bakış derim sana.biz bu ülkede dindar biri die ayrım yapmadık hiçbir zaman onu da siz çıkardınız bizde istediğiniz gibi hitab edioruz o kadar demokratiğiz anlıcan bu ülkede dindar müslümanların darbe yapması gibi bir durum yok zaten tsk nın çizgileri bellidir sadece uygulamalarda eksiklikler wardı onlarda hallolunmuştur verilen izlenim bu,inandığım da bu bu yüzden senin dediğin gibi bişi olamaz.demokratiğiz diosun peşinden de ekliosun gücü yeten yetene bi durum olursa siz zararlı çıkarsınız diosun burdan bile ne kadar demokratik olduğunuz anlaşılıo.biz kendimizle çelişkie düşmüoruz düşmedikte yeri geldiği zamanlarda gerekli müdahale tabiki yapılacaktır.anayasa da bile cumhuriyeti koruma yetkisi tsk nındır bunu kaldırmak isteen sayın diim artık necmettin erbakan acaba bundan mı korkuodu onu da bilemiorum kendisine sormak lazım.yapılan her darbenin ardında açıklama yapılır demokrasinin sağlıklı işleebilmesi için tsk yönetime el koymuştur die veya demokraside aksaklıklar olduğu gözlenior denilebilir bunlar vazifesidir zaten tsk mızın despotluk bizdeki değildir anlıcan kısaca

texas82tr kardeşim onun da böle olmasını sağlaan bu dinci kesim o kadar katı kurallarla çizdilerki ayrımları arada masum insanları da suçlu yaptılar bunların hesabını da verirler elbet öbür tarafta burdan geçti artık baksana ceza bile almıolar

en kötü demokrasi en iyi askeri yönetimden daha iyidir derim benb. Allah ülkemize tekrardan darbe günleri göstermesin. çünkü her darbe 20 yıl geriye gidiş demektir.
apocalyps dostum tespitlerine yürekten katılıyorum bana dicek bişe bırakmamısın:)

Tuncay Özkan az bile söylemis. Ben olsam daha neler eklerdim. Bu arada Irtemcelik tabi ki seyredecek, hem de zevkle seyredecektir. Erdogan onu, yani Türkiye cumhuriyetinin bir elcisini milletin önünde hem de haksiz yere fircalamis ve yuhalanmasina neden olmamis miydi ? Ne oldu soruyorum size ne oldu ? Bir b.k cikmadi tükürdüklerini yaladilar. Büyükelci hala tas gibi duruyor Berlin'de.

Tayyip'in tabi ki Devlet adami olacak ne kapasitesi ne bilgisi var. Bir Devlet adami kendi ülkesinin Büyükelcisini (Türkiye'yi orada temsil ediyor) bir kac capulcuya yuhalatir mi ? Bu mu devlet adamligi ? Siyasilerin yuhalanmasi gayet dogaldir ama Büyükelci gibi Devlet görevlilerinin yuhalanmasi da ne oluyor ? Yazik vallahi bize. Biz bu adamlara layik miyiz ? Öyle pasif bir dis politika izliyorlar ki, pasif kala kala edilmekten zevk alir hale getirdiler. Bunlarin dayiliklari gariban halka. Gariban halka dayilanirlar, "Anani da al git" diye. "Sus ulan" derler. Daha neler neler. Bunlar mi devlet adami olacaklar ? Tayyip ancak kendinin Cumhurbaskani olur. Benim asla.

darbeci arkadaşlar askerlik yapmışmı acaba yada kendi paylarına düşen vatandaşlık ödevleri namına ne yapıyorlar bunlarıda belirtirlerse tam süper olacak.

ben kendi adıma yaptığım vatandaşlık görevlerimi söliim en azından.kemalistim kendimi öle görüorum o yolda ilerlemee çalışıorum neslimi de bu yolda ilerleticem okuyorum hem kendim için hem ülkem için zaten en büük yatırımdır eğitim.boş yaşamıorum anlamaya idrak etmeye çalışıyorum okuyan biri için bunlar az şeyler diil bence ille de konuşabilmek için bişiler yapmak lazım diil ama yeri gelir ben de yaparım gün ne zaman kime nasıl görev yükler bilemeiz

Meyve Veren Ağaç Taşlanır...

Hortumlar Kesilir, Rantlar Biter, Yolsuzluklar kalkar, Millet Neyin ne olduğunu çoktan beri biliyor... Ve ne olacağıda şimdiden beli zaten. Boşa Kürek çekmeyin Attığınız her taş size geri dönüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri