Ülkede Bolluk, Bereket , Toplumsal Hareketsizlik varsa....

Elais' Alıntı:
Ben AKP temsilcisi değilim sadece oy verdim hiç bir siyasi düşünceye kendimi kullandırmam.
Ben sadece kendi adıma konuştum benim gibi çok insan da gördüm. Başarız olanların kendilerine bahanelerde uydurduğunu gördüm. İnsanlar ev sahibi oluyolar gel gör İstanbul her yeri şantiye insanlar çalışıyo ve ev mal mülk sahibi oluyorlar. Bu da istikrar dan dolayıdır. İstikrar da Ayakta duramayan hasta bi adamı başbakan yapan istikrarsız insanlardan sonra doğdu, Bu milletin birilerine ihtiyacı vardıı o boşluğu da AKP çok az olsa da doldurdu.

Türkiye sadece İstanbul'dan ibaret değildir.Anadolu'da insanların maddi durumu Ankara'da veya İstanbul'da veyahutta İzmir'de yaşayanların umrunda olmayabilir tabi."İnsanlar çalışıp ev sahibi oluyorlar" cümlesini çokta gerçekçi bulmuyorum(tabi son yıllarda iyi kötü çalışan bir mortgage sistemimiz var artık maddi durumu biraz yüksek olan insanlar kira ödeyip ev alıyorlar)
Ama bu istikrar nasıl bir istikrarsa reel faizler bi türlü düşmedi.Aslında işin gerçeği şudur ki; bu istikrar parası olanların paralarını faizle paralarını katlamalarından sonra da harcamalarından gelen yani tüketimle, Erdoğan'ın istikrar demeçleriyle ve de yabancı sermayenin ülkeye getirdiği hayali bir istikrardır.Demek ki istikrar kavramına bakış açısı farklı insanların.

Elais' Alıntı:
Bak arkadaşım ben Ağrıda askerlik yaptım. Gönüllü Tunceli operasyonlara katıldım. Gebertmiş olduğumuz teröristlerin önümüzde çesetleri var keşke şu anda gösterme imkanı olsada göstersem he Kürtçülük ayrı bir konu.. Sen askerliğini bile yapmamışsındır.

benim askerliğimi yapmış veya yapmamış olmam neyi değiştirir?yok kişisel olarak tartışalım diyorsan msn adresimi verebilirim.Kürtçülüğün yarattığı tehlike ortada bunu umursamadan oy verip burda vatani hizmetini anlatmanın pekte bir anlamı yok bence.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
peki bu durumda herşeyi kişisel ekonomik durumumuza bağlayıp ona göre oy vermek içinden çıkamadığımız bir büyük çelişki değil midir??
cümlesi
Elais' Alıntı:
....Benim için Türkçülük, Kürtçülük, Laikçilik, dincilik ilgilendirmez. Ben 2001 ekonomik krizde çalıştığım şirketin battığını bilirim ben nasıl işsiz kaldığımı bilirim, kim vardı o zamn ANAP_DSP_MHP hükümeti vardi. şimdi çok şükür herşeyim düzgün muntazam 5 sene içinde araba aldım ev de alcam Allahın izniyle siz oturun evde gecenin bi saati kalkın yorum yazınn...

senin bu yazdıkların üzerine yazılmıştır.istersen yazdıklarını tekrar oku.

Geri