Ünlüler hackhell Icin Ne Demisler:)

pasaklı

New member
Reaction score
0
demirel
Demirel: Bana Forumdakiler suc isliyorlar dedirtemezsiniz.islemiyorda dedirtemezsiniz.bineanaleyh siz bana hicbir sey dedirtemezsiniz. Komik Komik Yazilar bölümüne güldügüm ise yalandir.

aysel gurel
Aysel GÜREL:SQULACHI günlerdir aramadi beni.Ona darginim. Gecirdigimiz sehvet dolu saatlerden sonra birakti gitti.Temiz duygularimla oynadi.Neresi oldugu sizi ilgilendirmez..

sevda
Sevda DEMİREL: dark_blade ye gicik oluom.Geceleri rüyama giriyor.Girdigi bisey degil cikmasını bilse tamam.

tayyip
Tayyip ERDOGAN: Abdullah bak bisii buldum.wi wi wi hackhell.com.. Acaip bir yer. Ne ararsan var. Hele bi Komiqa bölümü var.aglamaktan helak oldum,heleki pasakli ve bimin uydurma hikayeleri ve yazdiklari

sunnetci
Sünnetci Kemal ÖZKAN: hackhell.com u cok seviom lem. Komik Komik Yazilar bölümünde yazilara gül gül ölüom.Eger aralarinda tekrar sünnet olmak isteyen varsa para bile almam onlardan

jim
Jim Carrey: Bütün dünya bana gülerken ben kime gülüyorum.Tabiiki hackhell e..Hepsini cok seviyom

kamer
Kamer Genç:Bana burada güzel çiçekler var dediler bende onları sulamaya geldim.Ama bi baktım benim geleceğimi bildikleri halde hackhell erkekleri tüm çiçekleri sulamışlar

evet pasaklı demirel doğru sölemiş...

ooooo pasakli kiz adina yakisir bir calisma helal olsun..Kamer genc olayinida bayildim..

form düşüklüğü var ne bu böle:p

Tayyip doğru demiş :eek:
Doğruya ne hacet :D

Yaww Pasaklı nerden geliyo böle şeyler aklına bilmem...Gene güzel olmuşşşş...

Geri