Üzmez'in tahliye hayali suya düştü

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Üzmez'in tahliye hayali suya düştü

Cinsel istismar suçuyla tutuklanan Hüseyin Üzmez'in tahliye talebi reddedildi...

276308.jpg

Yazar Hüseyin Üzmez'in avukatlarının yaptığı tahliye talebi reddedildi.

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, "Çocuğun cinsel istismarı ve cinsel amaçlı hürriyeti tahdit" suçlarından yargılandığı davanın 14 Temmuzdaki duruşmasında tutuklan yazar Hüseyin Üzmez'in avukatlarının tutuklama kararına yaptığı itiraz, Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından B.Ç'nin ruh sağlığının bozulduğuna ilişkin rapor gerekçe gösterilerek kabul edilmedi.

Üzmez'in avukatlarından Bayram Sabah, resmi sonucun ellerine ulaşmasının bir-iki gün süreceğini belirterek, "Zaten itirazdan pek umutlu değildik. İki rapor arasında çelişki var. Konunun takipçisi olacağız. Bekleyeceğiz" dedi.

kaynak

Allah şaşırtmasın , din-i islam adına yazık. bu adam ne din adamı ne şu ne bu, sadece kalemiyle varolduğu ve geçmişindeki ismiyle şöhret bulmuş biri o kadar ama medya maymunluğu o kadar ağır basınca şişirilen bir balon gibi altına iğneyide batırdılarki bu saatten sonra ne savunulası bir yanı nede kızmaya değer bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. kadlıki son 10 yıl boyunca nasıl bir siyasi fikirdirki samimi olsun atesit olsun, samimi olsun kominist olsun canımı yesin diye diye çıktığı her tv programında sağa sola şirinlikten öte tek bir ince siyaset ve fikir kırıntısınıda görmemiştim kendisinden. yaşına ve geçmişinde yer alıp bir çizgiye intisaplı hesabıyla vurmaya kalkışılan İSLAM adına üzülüyorum. yoksa beter olsun demek çok kolay olurdu.

yahu ortada bir cinsel istismar varsa madurun ruh sağlığı bozulmaz mı? bozulmasa bile bunun yargıya hangi akla mantıka uygun olarak karara iyi yönde etkisi mümkündür hiç anlamadım...

Geri