ßiri ADSL Sizce NasıL?YorumLara İhtiyacım Var!!

ßiri ADSL Sizce NasıL?YorumLara İhtiyacım Var!!

• ßence Gec.TTnet € Kafam Girsin =)

Kullanılan: 37 60.7%
  • ßence Gecme.TTnet €n İyisi =)

Kullanılan: 12 19.7%
  • Kararsız KaLdım Düsünmem Lazım =)

Kullanılan: 9 14.8%
  • Digerini Tercih €diyorum =)

Kullanılan: 3 4.9%

• Kullanılan toplam oy
    61

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Reaction score
0
ArkadasLar ßiri ADSL Ye Gecmek İstiyorum.TTnet e Kafam Girsin.3 YıLdır Sömürdü.Yeter Artık ßiri Ye Gecmeye Karar Verdim Ama Siz DegerLi ArkadasLarımın TavsiyeLerini aLmak İstedim.TavsiyeLerinizi ßekLiyorum. =)

ßiri AdsL

2yzielk.png

TTnet AdsL

dmslcp.png

hepsinin alt yapısı TTnet zaten değişen bişi olcağını sanmıyorum

valla ben kullanıyorum bir sakncasını görmedim hem altı aydır fatura ödemedim yinede kapanmadı

Alt Yapı TTNET Oldugu İcin Baglantı Hızı Gibi Özelliklerde Aynı. Tek Artısı 300 TL Değerinde Kablosuz Süper bi Modem Veriyor :D

ben kullaniyom suana kadar hicbir sorun yasamadim ayrica kotayi asma ucretleri daha ucuz bide fatura sorunu yok faiz almiyorlar istedigin zaman ode

arkadaşlar bilip bilmeden yanlış yollara sapıyorsunuz ben ttnet kullanıyorum ve gayet memnunum söylediğiniz şirketler bir gecede kurulmuş ufacık şirketlerdir internetle ilgili bir sorununuz olduğunda muhatap bile bulamazsınız apışıp kalırsınız onun için boğulursan büyük denizde boğulacaksın..............

arkadaşlar bilip bilmeden yanlış yollara sapıyorsunuz ben ttnet kullanıyorum ve gayet memnunum söylediğiniz şirketler bir gecede kurulmuş ufacık şirketlerdir internetle ilgili bir sorununuz olduğunda muhatap bile bulamazsınız apışıp kalırsınız onun için boğulursan büyük denizde boğulacaksın..............

Senin Küçük Dedigin SirketLer Koc HoLding AŞ. =) Sence Cok mu Kücük =)

SmiLe AdsL İse Dogan Grubun =)

ben uydunet kullanıyorum gayette güzel saniyede bir net kopmuyo:D

Geri