çikolata Kaliplamada Sicaklik Kontrolü

chamfer

O Şimdi Asker
Katılım
17 Haz 2005
Mesajlar
3,298
Reaction score
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
hackhell.com
İndireceğiniz Ödev ya da Tez'in Mini Özeti ...

Çikolata; kakao yağı, şeker ve çikolata tipine göre kakao kütlesi ve/veya toz kakao, süt ve/veya süt tozu ve çeşni maddeleri, ayrıca katkı maddeleri yönetmeliğinde müsade edilen katkı maddelerinin de ilavesi ile tekniğine uygun şekilde hazırlanıp kalıplanarak elde edilen bir mamuldür (TSE 7800, 1990).

Kakao Yağı; çekirdek kakao ve/veya kakao kitlesinden elde edilen çikolata imaline uygun yağdır. (TSE 7800,1990).
Kakao Kitlesi; kabuklarından ayıklanmış kakao çekirdeklerinin öğütülmesi ile elde edilen, çekirdekten ayrılmayan kabuk mikt
 

Ekli dosyalar

  • hackhell_gida_26.zip
    41.6 KB · Görüntüleme: 46
Geri
Üst