çin malı nokia n99i

muratbeyim

New member
Reaction score
0
çin malı nokia n99i diye televizyonlu bir sürü özelliği olan bir telefon çıkmış. Fiyatı da çok uygun 200 ytl civarıymış.

Bu telefondan kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini öğrenebilir miyim?

ben şu an şırnaktayım burada her yerde var. bakkalda bile satılıyor üstelik fiyatı da 185 ytl. yanında bir adet yedek pilinide veriyorlar. kulaklık falanda var tabi. seninde dediğin gibi birsürü özelliği var. tv yayınlarını çok güzel alıyor. fakat çok dayanıklı değil. arıza yapabiliyor. sonuçta çin malı ve çok ucuz. şarjı 2 ila 3 gün gidyor (Tv izlerseniz çok daha kısa) böyle bir telefon ve gerçekte nokianın böyle bir modeli yok. şimdi bir üst modelini daha gördüm. oda yakında yayılmaya başlar. ekranı daha büyük.

kardeş alma sakın benimde elime n95 geçti çin malı 50 dolara sadece görüntüsü war özelliklerini doğru düzgün kullanmasan bile sadece alo demeye ömrü 2 ay bilemedin 3 ama sen bilirsin o paraya o kadar zaman için değer diyosan al

buradakilerde garanti veriyorlar ve gerçekten kayıtlı görünüyor. ben buralardan gitmeden birkaçtane almayı düşünüyorum ama dediğim gibi çok uzun ömürlü olacak gibi durmuyor

Almamı tavsiye eder misiniz?

o telefonların yasal ve gerçek bi garantisi olduğunu sanmıyorum ama tavsiye ederim telefonu kullandım yeni modeli gelicek yakında onu da alıcam dokunmatik ekranı hassas olduğu için sıkı cebinde taşıma yani kot pantlon filan :D benim ufacık bastırmamla camı çatlamıştı ama 20 ytl ye yaptırttım yedek parçasıda ucuz :=) :goz:

Sorunsuz kullanan arkdaşım var 3 aydır da hiç bi problem yaşamadı eerki tanıdıın yada bozulduunda tamirini yapabilceğene inandıın birisini bulursan al bence ayrıca sonuçta çin malı demeyin kullandığnız bilgisayarların bir çok parçası çinde üretiliyor ^^

bende almayı düşünüyodum
fikrimi değiştirebilirim
sonuçta çin malı

çin malına elektronik eşyada güvenme.....

çin malı olması dandik mal anlamına gelmez :) sağlam tel yani 4-5 aydır kullanıyorm şimdi abime verdim sadece camı deişti o kadar oda benim hatam =) sağlam tel

kullanan arkadaşlarım var şimdilik bişey yok ama sonuçta garanti de yok..

benim arkadaşta var şu anda kullanıo ama beni pek sarmadı bana soracak olursan alma derim.....:)

bence güzel telefon ama msn programı yuklenıyormu haberınız varmı?

alıcaksan orjın al kardes en ıyısı o...

ben şu an şırnaktayım burada her yerde var. bakkalda bile satılıyor üstelik fiyatı da 185 ytl. yanında bir adet yedek pilinide veriyorlar. kulaklık falanda var tabi. seninde dediğin gibi birsürü özelliği var. tv yayınlarını çok güzel alıyor. fakat çok dayanıklı değil. arıza yapabiliyor. sonuçta çin malı ve çok ucuz. şarjı 2 ila 3 gün gidyor (Tv izlerseniz çok daha kısa) böyle bir telefon ve gerçekte nokianın böyle bir modeli yok. şimdi bir üst modelini daha gördüm. oda yakında yayılmaya başlar. ekranı daha büyük.

sizin orda internet varmı?:d

ben 5 gün kullanabildim.Birden bire telefon şarj olma özelliğini kaybetti.bende attım bi kenara öyle duruyor.Sakın alma derim sana yani

benim kuzen kullanıyor 4 aydır filan hiç bi sorun yok sadece kamerası kalitesiz o kadar sen bilirsin

Geri