çinler,le Sizinde Ilginiz Var

medyum

New member
Reaction score
0
CİNlerle evet sizinde ilginiz var ,hayır yok diyorsanız aşağıda saydığım seyleri yapmamış olmanız lazım.ayakta idrar yapıyorsanız,geniş banyoda peştemalla sarılmadan yıkanıyorsanız(cıplak ),üstü açık sevişip yada mastırbasyon yapıyorsanız,tuvalete tükürüyorsanız ,ruh çağırma seyanslarına katılıyorsanız,gece uykususlugunuz varsa ,geceleri hayaller görüyorsanız veya gördügünüzü sandım canım diye gecistiriyorsanız,veya yanlızken birinin sizi sıvazlayıp (elleyip) tülerinizi diken gibi yapıyorsa (yani kimseyi görmeden).vs vs evet bu bir cok insanda vardır .ondan sonra işlerim ras gitmedi,veya neye elimi atsam tenekeye dönüyor,yada kısmetimmi kapalıdır nedir ..ya niye cok sinirli diyorlar uyuşukluk miskinlik..uyanın artık çinlerin istilasına uğramışsınız haberiniz yok gerci çinler uyanmanıza yada anlamanıza harekete gecmenize mani olur sebebi onları yok etmiyesiniz diye ..hele erkekler inanırlar inanmamış gibi davranmak onları yüceltir tabi birde ,dini bilgisi olmayıp ahkam kesenler vardır savsata canım cin min yoktur batıl canım bilmez o kişiler ucurumun eşiğinde hayatının sonu hüsrandır haberleri yok kuranda basediyor de inanmazlar yada ALLAH insanları ve çinleri yarattım diyor kuranda de onuda yalan derler cayilliklerine kılıf ararlar sonrada bedbah olurlar....doslarım sizden ricam başınızdan gecen olay varsa veya tanıdıklarınızın yasadıgı olaylar varsa insanları bilgilendirmek amacı ile bizim le paylasırmısınız mesela bir ruh cagır ma olayına karıstıysanız ve neler yasadığınızı bize aktarın tabi daha baska bununla ilgili olaylarıda lütfen ciddiye alın ve bizimle paylaşın teşekkür ederim.medyum...........

korkuya taşındı ..

Sağol tuvalete girildiği zman okunması gereken cin doası var onu okuyunca tuvaletteki cinler uzaklaşır.Ayrıca dini yönü kuvvetli birisi olrak daha böyle benzer bir durumlarla karşılaşmadım.Bazen sabah namazlarında cinleri görmeyi aklımdan geçiriyorum.Görsem kim bilir kaç buçuk atacam.

ya kardeş saol da çin demişsin bende diyorum çinlerle ne alakası var üç harfliler desen daha ii olurdu bence :p zaten dinimizde hoş görülmemiş şeyler ama bazılarının dediği gibi "herşeyi dine bağlayıp öylemi yapacağız" demiyorum adımımıza bile dikkat edip dine uygun olduğuna bakmalıyız

Bn bi seansa katıldım arkadaslarla Kimse fincanı ellemiyordu ama onun içindeki enerji onu hareket ettiriyordu adı berkti kore savaşında öldüm diyordu!Bunlar gercekmiydi yoksa haya mi gördük 10-15 kişi

cinler en çok uyku ile uyanıklık arasında ve güneş battıktan sonraki alaca karanlıkta görülüyor.

bisi sorcam cinlerin tek işi bizi bole rahatsız etmek deil demi?

aynı şeyler bende var yardım edermisin defalarca çağırdım katıldım konuştum

Ben böyle şeyleri kaale almam.Ben Kur!an !a iman etmedikmi?Ettik.Kuran da en üstün varlık insandır denilmiyormu?Deniliyor.Tek yaptığım tuvalete sol aykla girmek ve alışkanlık olduğundan nas,ihlas ve felak surelerini okumak.Ama herşeyden önce Allah'a ve kendinize güven.

İsteyene uzman olmadığım veya konuşmadığım halde yardım edebilirim.İsteyen pm atsın...

onlar hafife alınmaz.alınmamalı

Ben hafife almıyorum demiyorum.Sadece öyle şeyler aklıma geldimi telkinle benim Allah'ım var.Obana yeter diyorum .Sonrada huzur benim oluyo:D

Bana çocukugumdan beri cin musallat oldu sureklı vesvese verıyor ve olmadık ısler yaptırıyor nasıl kurtulcam bundan??

yha hani su konusmalaırn ustune olmıcak sanırım hanı sacmada bı soru olucak belkı ama bende erkeklerın % 90 ı gıbı masturbasyon yapıorum ne bu yanlıs bısey mı yapıodum:S
bide hanı o tuğlerının dıken dıken olmasına azrail yokladı derlerdı hanı olumu hatırla tarzında bunu da yenı duydum her neyse soruma cevap yazarsanız sevınırm yha tesekkur paylasım ıcın

daha ilk iki cümleyi okudum ve bıraktım. saçmalık resmen, abuk subuk şeylerle kafanızı doldurmayın.

küçükleri her zaman yanımda zararları yok ama büyükleri geldiği zaman başım belada biraz zor oluyor savuşturmak allah korusun

cinler gerçekten bela olabilir bu soyledıklerınden sadece 2 tanesini yapıyorum banyoda çıplak yıkanma ve masturbasyon

banyoda çıplak yıkanmamak zor bişi kuçuklukten alışmak gerekır yanı baxtır la yıkansak buna girer mi ama kapanıcak olan o bolgeyi lıfle sabunla temızlemeyınce boy abdesti sağlam olmaz nasıl olucak pek akıl yurutemedım
ama banyo geniş değil sadece kuvet içinde çıplağım kuvete girerken iç çamaşırımı çıkartırıp çıakrken hemen 30 santım farkla bornoz duruyor onu ortunurum sanırım bu soyeldiğine girmiyor

masturbasyon ise bir erkeğin yapması gereken bir olay vücütta fazla birikmesi sperm in kısırlığa yol açabilir ama fazla yapmakta zarradır

diğerlerini ise yapmıyorum

cinlerden korunmak için ayetel kürsi, felak, nas ve selavat + boy abdesti olmadan dolaşmamk + kuytu koşe tenha yerlerde geceleri gezmeyip oralarda dolaşmazsak cinler pek başımıza sorun olmazlar

cin çağırma mevzusu nasıl oluyo bilen varmı aranızda katıldım diyenleri görüyorum ama çağırmayı bilen yok S:S:S Cine falan inanırım ama bu çağırma yok fincan uctu döndü havada takla attı olayları bana saçma geliyo yada görmeden inanmak istemiyorum.bilen varsa cin cagırma olayını yazsın buraya nasıl yapıldıgını evde denicem :)

Ben İnsanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım (Zâriyat, 55-56)

bırakın bu safsataları okuyun öğrenin bak kurban olduğun rabbim kitap göndermiş ilk emrinide buyurmuş OKU...zariyat suresinde söylemiş ne daha abuk subuk konuşuyorsunuz ki...

mod arkadaşlar rica etsem konuyu kapatın lütfen.

Dostlar 21 yaşındayım bugüne kadar en korktuğum şey 3 harflilerdir.Geceleri,yalnız kaldığımda,karanlıkta, HA gördüm ha görecem aha şimdi çıkacak beni yakalayacak vs vs. çok korktugum zamanlar oldu.Ama Allah'ıma şükürler olsun görmedim görmekte istemiyorum aslında ama . İnsan nefsi herşeyi merak ettiriyor herşeyde 1 azcık tad almak istiyorsunuz. Yani onu görseniz korkacağınızı bilseniz bile 1 kere görmek istiyorsunuz. Bende bu yüzden 1 kere o seans dedikleri şeye katıldım.Ha korkmadıgımdan değil it gibide korkuyordum ama sadece meraktan :) . Orada olan şeylere inandım çünkü o çağrılan ortamlarda gelmemesi için hiç bir neden yok . Arkadaşlar siz onunla uğraşmayın o sizle uğraşmaz . Besmelenizi çekin Abdestsiz gezmeyin yeter..

Ben İnsanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım (Zâriyat, 55-56)

bırakın bu safsataları okuyun öğrenin bak kurban olduğun rabbim kitap göndermiş ilk emrinide buyurmuş OKU...zariyat suresinde söylemiş ne daha abuk subuk konuşuyorsunuz ki...

mod arkadaşlar rica etsem konuyu kapatın lütfen.

baba helal olsun sana tamamen katılıyorum ne biliyosunuz cin insanı carpıyo belki insan cini carpıyodur :D saka bi yana ogrenmek gerek cinlerin insanlari carpmasi falan sadece cahil insanlari kandirip allah sevgisi yerine allah korkusu yuklemek ve istedigi şekilde somurmek isteyen kendini kurnaz sanan cahil insanların işleri lütfen cinlerin insanı carpacagi gibi deli sacmasi seylere inanmayın allaha emanet olun

Geri