çok komik çokkkk 7

denizhan_69

New member
Reaction score
0
İki tane dağcı, birisi kekeme, dünyanın en yüksek dağına tırmanacaklarmış. Dağın ortasına tırmandıklarında, bizim kekemenin yine dili tutulmuş:
-"Çad.. çad.. çad..!" demeye başlamış. Öbür ki de;
-"Yukarı çıkalım, söylersin." demiş.
Çıkınca sormuş; "ne diycektin lan?" diye.
-"Çad.. çad.. çad.. çadırı aşağıda unuttuk!" diyor kekeme olan.
Çadır olmayınca Aşağı inmeye karar vermişler dağın ortasında kekeme yine;
-"Şak.. şak.. şak..!" diye konuşmaya çalışmış.
Öbür ki de, yine;
-"Aşağı inelim, söylersin" demiş.
Aşağı inmişler. Adam bakmış, çadır madır yok! Dönmüş ve sormuş:
-"Sen ne diyecektin?" diye...
-"Şak.. şak.. şak.. şaka yaptım!"

KIRK INDADA GİDECEM

KÖYÜN BİRİNDE GELİN KAYNANA YAŞARMIŞ BUNLARIDA İKİ TANE ERKEK GÖZLERİNE KESTİRMİŞLER NASIL YAPAKTA BUNLARI ELDE EDERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORLARMIŞ GELİN KAYNANA BİR GÜN TARLAYA GİDERKEN YOLDAN Bİ EVDEN AĞLAMA SESLERİ GELMİŞ GİTMİŞLER BAKMIŞLAR O İKİ ADAM AÇMIŞ KAPIYI KAYNANA SORMUŞ NEDEN AĞLIYORSUNUZ DİYE CENAZEMİZ VAR DEMİŞLER BUYRUN GİRİN İÇERİYE İÇERİ GİRMİŞLER AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ TABİ DIŞARI ÇIKTIKLARINDA GELİN SORMUŞ ANNE NE YAPACAZ ŞİMDİ KAYNANA YANIT VERMİŞ SENİ BİLMEM AMA BEN KIRKINADA ELLİ İKİSİNEDE GELECEM DEMİŞ

SÜNNETÇİ
trende türk fransız ve ingiliz aynı kompartımanda gidiyorlarmış, bi ara pencereden içeri bi sinek girmiş ingiliz hemen tabancasını çıkartıp silahıyla havada sineği öldürmüş cebinden bi kart çıkartıp ingilterenin en iyi silah kullananı yazıyormuş, daha sonra içeri bi sinek daha girmiş bu seferde fransız kılıcını çekip sineği havada ikiye bölmüş oda cebinden çıkartığı kartı uzatmış kartta fransanın en iyi kılıç kullananı yazıyormuş zaman ilerlemiş ve içeri bi sinek daha girmiş bu seferde bizim türk çakısını çıkartıp sineğe sallamış ama sinek hala havada uçmaya devam etmiş, fransızla ingiliz gülmeye başlamışlar bunun üzerine bizim türk cebinden çıkartığı kartı uzatmış onlara kartta türkiyenin en iyi sünnetçisi yazıyormuş hehehehehe

süper olmuş :)

Valla üçü de süper saolasın...

Gülmeyecem diye direniyordum ama olmadı. Teşekkürler.

Geri