PompishkA
gєвzєтєαм
cok eski zamanlarınlarda köyün birinde garip bir adet varmış.evlilikler olacağı zaman düğünden sonra erkek tarafı kız tarafındaki bütün erkekleri mikerlermiş yine bir düğün olmuş dügün bittikten sonra erkek tarafı büyük bir gururla köy kahvesine girmişler içerdekiler sormuş noldu noldu adam başlamış anlatmaya ben miktim, remzi mikti, selami mikti, sabri mikti, bizim ufaklık varya cevat o bile mikti demiş. aradan bir süre geçmiş yine bir düğün tabii bunlar yine erkek tarafı düğünden sonra tekrar kahveye girmişler kahvedekiler sormuş ne oldu ne oldu adam yine anlatmaya başlamış ben miktim, remzi mikti, selami mikti, sabri mikti, bizim ufaklık varya cevat o bile mikti demiş. aradan belli bir zaman gecmiş bu sefer bunlardan kız almıslar fakat bunlar bir türlü kahveye gelmiyorlarmış aradan biraz zaman gecmiş sonunda kahveden içeri girmişler utana sıkıla tabii içerdekiler sormuş ne oldu? ne oldu? adam başlamış anlatmaya beni miktiler, remziyi miktiler, selamiyi miktiler, sabriyi miktiler, bizim ufaklık varya cevat o öldü ......DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD