öğrenciye gün doğdu

phalanx88

New member
Reaction score
0
arkadaşlar size pratik bi tarif vericem şimdi hemde çok hesaplı gerçi ben hesabndan kitabından cok düşük kalorili, doyurucu ve lezzetli oldugu için yiyorum ama olsun. şimdi 1 adet göğüs etini alın dograyın tencereye koyun.(ocağı heniz yakmayın:)) tavuk kuru kuru gitmez tabiki ikinci olara evde mevcut sebzelerden ne varsa alın onları da ufak ufak dograyın sahsen ben azıcık patetes(malum kilo yapar:D) havuç taze fasulye ve kabak kullanıyorum. bunları da dogradıktan sonra tencereyı ocaga koyup "EN KISIK ATEŞTE" OCAĞI açın. tavuğun üzerine doğradıgımız bu sebzeleri koyun ve kapagını kapatın. tavuk pişerken kendi suyunu da verecektir böylece butun malzemeler bu suyun buharı ile harika bir şekilde pişecektir.tabi 10-15 dk sonra tavugun kendı suyu da bitecektir o zmn da cok az bi su ilavesi ypabılırsınız. yemek piştikten sonra tabaga koyun uzerıne bolca yogrt dökün ve kepekli ekmek ile yiyin.

işte bnm tarifim:D afiyet olsun

(not sebzelerın pısme surelerı ort aynıdır ama bazen aldıgım fasule sert kabuklu oluyo öyle durumlarda diğer sebzelerden önce fasulyeyı koyuuroum 2-3 dk sonra diğerlerini ekliyprum ki hepsi kııvamında pişsin) hadi byee

iknci not : konuyu yanlslıkla buraya acmısım yemek tarıflerıne tasırsanız sevınırım:)

yemek tariflerine taşındı

tesekkurler..

Geri