ögrencinin aLkoL kuLLanMa sebebLeri::DD

ankaragücü

New member
Reaction score
0
:vurfinalden kaldım dersin icersin,kız arkadas yaparsın ıcersın,ayrılırsın ıcersın,geri döner icersin,filmdeki kıza asık olursun icersin,cook oldu ıcmeyeli dersin icersin,evdeki siseleri satarsın onun parasıyla ıcersın,eski sevgilini görursun ıcersın,gormesende icersin,aman aksam yemegını bos ver o parayla ıcelım dersın ıcersın,mematiye üzülürsün icersin,sampiyonlar ligi olur icersin,super managerde takımın sampıyon olmaz ıcersin,olsada icersin,kar yagar usursun ısınmak icin icersin,hava cok sıcaktır serinlemek icin icersin,burda baska napılır dersın ıcersın,bos sıseleri gorursun dayanamazsın ıcersın,zaten yok zaten yok dersın ıcersın,son paranla ıcmıssındır kırayı nasıl odeyecez dersın ıcersın,takımın yener ıcersın,yenilsede icersin.yani ögrenciysen,bossan,hayattan beklentın yoksa ve icme potansıyelın varsa börtü,böcek hava civa herseye icersin.:durdurun inş yuzunuzu biraz oLsun guldurmusuzdur saygıLar...

Genelde Bu Sigara Için Kullanılır dı. Şimdiki Gençler Aşmış...

İİ bahaneler valla=)

içmek basit bişi oldu artık harbiden bahaneye bakıyo :)

bossan,hayattan beklentın yoksa ve icme potansıyelın varsa börtü,böcek hava civa herseye icersin

şundan 3 yıl öncesini anımsadım artık sebeb olsada içmem olmasada darısı içenlerin başına paylaşım için sagol

ustad herkes senn gibi kendisini goruyo bende senn gibi oldugum için paylastım yapcak bişi yok :)

Geri