ölüm saçan telefon vakkasıı... dikkat..

bl@ckheart

New member
Reaction score
0
53tut0.jpg

2wf6982.jpg

sytco7.jpg

3145eud.jpg

Fotograflara bakin ve bu yaziyi dikkatlice okuyun umarim bunu siz yapmiyorsunuzdur! , bir telefona sarj ettiginiz surece dokunmayin, caldiginda kabloyu cikarmadan cevap vermeyin!
> bir kac gun once birisi evde telefonunu sarj ediyordu. bu sirada bir arama geldi ve o da yanitladi, telefon hala prize bagliydi; birkac saniye sonra elektrik telefonun icine girdi ve genc adam kotu bir bicimde yere firlatildi. ailesi odaya geldiginde, onu bilincsiz, nabzi cok dusuk ve parmaklari yanmis olarak buldular. hemen acile goturuldu fakat yolda hayatini kaybetti. cep telefonlari cok kullanisli bir icat olabilir ama olume sebep olabilecegini bilmek gerekir. ASLA ELEKTRIK PRIZINE BAGLI BIR CEP TELEFONUNU KULLANMAYIN. LUTFEN.

bilgilerinize...

çok büyük bir voltajla çarpmış olsa gerek hale bakılırsa.. yazık olmuş adamaa...

bu goruntuden sonra tel kullanmak bile pek akıllıca değil :saskin

ben sarjda iken konuşuyor msj atıyordum allah korumus beni yaa :bow

bende adamın telefonunda problem vardır aksi taktirde böyle birşey olcağını sanmıyorum paylasım için teşekkürler

çok fena olmuş ya zaten bu hayatta o kadar çok tehlikeli şey var ki tesadüfen yaşıyoruz... =)

Kardeşim kesinlikle Allaha emanet yaşıyoruz.Eğer Allah 2 dk.lığına bizi başı boş bıraksa halimizi düşünsene.Sen düşün ufacık pirinç tanesi kaçıyor boğazına zor yetiştiriyorlar hastaneye.Allah yutkunmayı bana bıraksa günde yüzlerce kez boğulurum.
Allaha devamlı şükretmek lazım....Devamlı..Offf püfff demek yerine tek kelime "Hamd olsun,Elhamdurillah" Allah kendi verdiği 365 günün 24 saatini yaşatıyor,bir yılda 219 milyon kere canımızı bağışlıyor.Bunun Allaha bir defa değil her oturup kalktığında şükretmek lazım.

Allahım bağışladığın bu can için sana binlerce kez milyonca kez Hamd olsun...

Bizi koru yoksa halimiz perişan olur....
Amin

ewt olabilir ama o olay konuşurken olucak diye bişe yok pil kolpa çok ısı yada adaptör kolpa çok voltaj verir ve bu sonuç çıkar olucağı varsa olur bence saol dosym

Geri