önemli : bilgisyar bölümüyle ilgili öneri : Tüm foruma

farkli

New member
Reaction score
0
program bölümünde paylaşılan programların versiyonlarınında başlıkta yazılmasını istiyorum adam kendi upluad ettiği halde yazmıyor içinden civcimi cıkacak kuşmu belli değil lütfen biraz özen ayrıtten mümkün olduğunca programın resmini de koymamızda yarar var hatta mümkünse resmin programın arayüzü olması daha iyi olur...

deneyimlilere bu önerim özellikle :)

Bilgilerinize

haklısın hangi sürüm oldukları anca belirli programlarda yazılıyo limewire photoshop v.s hem site yoğun olduğu zaman çok çabuk açılmıyo öbür türlü başlıktan daha görebilirsek girmemize gerek kalmaz

benim fikrim bu yönde:)

az açın öz açın maksat düzgün kaliteli yararlı paylaşım

bende katılıyorum.. programlar bölümünde bir karmaşa var birkaç gündür. HH Upload a bakıyorum ne kadar düzgün ve düzenli ama Programlar bölümü gerçekten karman çorman.. Çoğu kişi arama yapmadan konu açıyor ve böylece aynı konulardan 3-5 tane açılmış oluyor.. Dediğin gibi başlıkta bırak sürümüdür versiyonudur programın adını bile yazmayan var.. Kimisi açtığı konuyla ilgili bi link vermiş o kadar .. ne bir açıklama ne bir resim hiç birşey yok.. Knock sana sesleniyom.. Kurtar bölümü ehehe.. şaka bir yana da bi çözüm bulunsa ii olur bu işe...

arkadaşlar bölümün sadece iki modu var bence bu kadar büyük forumda az yeni yetkililer tayin edilebilir bence :)

2rhw5zl.png

arkadaşlar bölümün sadece iki modu var bence bu kadar büyük forumda az yeni yetkililer tayin edilebilir bence :)

2rhw5zl.png

2 mod az mı?

halay ekibimi kuracaksın, yada futbol takımı?

bizde geliriz yardıma diğer bölümlerden:D 2 deneyimli mod yetiyor oraya dostum

Program YEni Paylaşılmışsa Yani ÜZerinden Belli Bir Süre Geçmemişse Zaten En Son versiyondur

Eski Konuları bilemiyecem...Onları Takmayın Sallayın gitsin ;)

Bundan Daha ÖnemLisi Başlıkta Program İsmi Belirterek Konu AçaLım

bence de yeterli 2 tecrübeli mod oraya ama geçenlerde kırık link bildirdim hala duruyorlar. :S biraz daha ilgilenilse iyi olcak.. Ya nese kendimi germiyim rahatıma bakıyım. :D Emiinm görevli arkadaşlarımız yeteri kadar çalışıyorlar.. kırık link varsa,başlıkta program ismi yoksa vb.. şeyleri bildirir forumuma devam ederim :D

2 mod az mı?

halay ekibimi kuracaksın, yada futbol takımı?

bizde geliriz yardıma diğer bölümlerden:D 2 deneyimli mod yetiyor oraya dostum

biraz daha çok olsa fenamı daha kaliteli işler çıkar bence bizim nufusumuz oldukça fazla biliyorsunuz :)

Program YEni Paylaşılmışsa Yani ÜZerinden Belli Bir Süre Geçmemişse Zaten En Son versiyondur

Eski Konuları bilemiyecem...Onları Takmayın Sallayın gitsin ;)

Bundan Daha ÖnemLisi Başlıkta Program İsmi Belirterek Konu AçaLım

ben şimdi win 3.1 i açsam bu yeni versiyonu mu demek aramızda pek çok acemi var bunu bilemez yenimi eskimi lütfen başlıklara program adını versiyonunuda yazalım özellikle upluad edenler saygılar:)

€vet dikkar etmek lazım.
internet hızım yavaş olduğu için ancak resim yollayabiliyorum ben.ama olsun.hepsine dikkat etmek lazım.

paylaşmak esassa eğer özenmek başta gelir kalite için : )

zaten versiyonlar konu başlığında veriliyor

vermeyenlere git söyle

ayrı konu açma lütfen :melek

Geri