öss kitapçık...

TETEDEMORT

New member
Reaction score
0
öss de dağıtılan kitapçıklarda bi algoritma varmıdır sorular karıştırılıyo ya..? örnek işte atıyorum : a kitapçığıncaki birinci soru b kitapçığında 17. dir gibi ? ve bunu nasıl çözebiliriz ben dala kriptolojiye yeni başladım gibi bişi sayılır ....hadi kitapçık almasada cevap anahtarı (aynı şey sayılır ama :D)

diyelimki var nolcak çalışmayıp ona kafamı yorucan saçma işlerle uğraşmayın yaa

aslında öle bi şey olabilir .bi araştırırsan bulabilirsin belki arkadaşlar ltfen emeğe saygı

yaw ne diyosunuz saçma sapan konuşmayın emeğe saygı falan.hani nerde emek.birisi paylaşım yapmış mı?hayır.
hem öyle birşey mümkün değil güzel kardeşim boşuna yormayın kendinizi.milyonlarca kişi giriyo bu sınava herhalde o kadar salak bir milli eğitim bakanlığımız yoktur ha ne dersin?

saçma sapan işler ile uğraşacaına ona vereceğin zamanda ders çalışşan belki tr. 1. si olamazsın ama yine adam akılllı bir puan alırsın ...

Herşeyin illegali çekici gelmesin birazda emeğinizle bir şeyler yapmaya başlayın ARTIK ...

forceteam2' Alıntı:
aslında öle bi şey olabilir .bi araştırırsan bulabilirsin belki arkadaşlar ltfen emeğe saygı

sen tam Forumcu olmussun ortada bi emek yokki saygı gosteriyosun :durdurun

+O algoritmayı bulsan ne yapıcaksın. Kopya Cekicegini zannediyosan bosuna ugrasma :victory

Şimdi bu arakadasa tepki gosteren arkadaslar deselerdiki algoritmasıı buldum 30 soruda 6 sık a onların dagılımıda buna gore hepiniz nasıl oldugunu sorardınız.sizlerinde merak ettigi fakat cozum bulamadıgı bir soru olunca tepiki gosteriyorsunuz

Tefnut' Alıntı:
Şimdi bu arakadasa tepki gosteren arkadaslar deselerdiki algoritmasıı buldum 30 soruda 6 sık a onların dagılımıda buna gore hepiniz nasıl oldugunu sorardınız.sizlerinde merak ettigi fakat cozum bulamadıgı bir soru olunca tepiki gosteriyorsunuz

okuman yazman varsa düzgün oku koçum ben o arkadaşa gayet güzel cevap verdim.kızdığım arkadaş ise emeğe saygı diyen arkadaş.ortada olmayan emeğe hangi saygı gösterceksin saçma sapan konuşupta forumu çöplüğe döndürmeyin.

kardeşim sadece bişi sorduk korkmayın dereceleri olan bi insanım sorduğuma pişman etiiniz bea bi küfür etmediğiniz kalmış!!!

ÇAlış çalış geyiq yapma,bak ben çalışıorm seneye tekrar grieceim yoksa senin gibi tum forumlarda kriptoloji bolumlerini gezerdm bunun için:allahım ya

BIrak bunları çalışmaya devam et buna kafa yorucağıma 2 tanım ezberlerim daha iyi ama tartışılması gereken bir konu olabilir mi böyle birşey? Olsada ne işimize yarıyacak?

kardeşim zaten ortalamam 5.00 soru bea bi soru sorduk bütün forumlarda gezmeme gerek yok bölesine saçma bişey için aklıma geldi yazdık paylaşım sitesi deilmi?

öss ekibinin yapacağı tek şey yılda bi kez 180 soru(yedekleriyle) hazırlamak ve bu soruları bi sıraya koymak.Sırf bunun için bi algoritma kullanmak hem gereksiz hemde riskli bi yol olurdu.ayrıca bu şekilde bi uygulamanın işlerliği olsaydı dersanelerin hepsi sınav hazırlarken bunu kullanırlardı di mi...

hacı bunu çözecek kafası olan adam zaten öss seyi kazanır

ya bırakın boşuna yazmayın ya emeğe saygı dediğiniz şey milyonlarca kişinin emeğini ezmekten başka bişi değil umarım bu son mesajdır bitirelim bence .

öss de beş şık var.bu yüzden her cevaptan 36 tane war.yani a şıkkı 36 tane b şıkıı 36 tane c şıkkı 36 tane gibi...sen bunları karışık dağıtırsan burda kriptolojiden çok şans işin içine giriyo ama belli bir düzeni bularak kriptoloji yoluyla çözmek imkansız gibi gözüküyor.valla baban yada annen konsolossa gerek yok soruları gidip istediğinde konsoloslara veriyolar:D

Daha önce sınav sorularını karıştırma algoritması hazırlayan biri olarak şunu söyleyebilirim.

İşin gerçekten bir algoritması olması gerekmiyor. Ama karıştırma işlemi sonucunda hazırlanan farklı soru sıralı kitapçıklara ait yanıt kağıtlarının (optik formlar) optik okuyucuda okunduktan sonra değerlendirilebilmesi için değerlendirme programının söz konusu dönüşümü tersine çevirebiliyor olması gerekli. Bunun içinde yapılan dönüşümün tablosunun kaydedilmesi lazım.

Sonuçta dönüşümün yapılmaya başlanması sırasında örneğin rasgele bir değer (genellikle sistem saatinden) alınarak işlem başlatılabilir. Bu ise algoritma var olsa ve sen bu algoritmayı bilsen bile başlangıç değerini bilemeyeceğin için bu bilginin anlamsız olması demektir.

Ama yapılan dönüşümün bilgilerinin olduğu tabloyu ele geçirebiliyorsan durum değişir.

Bilmem anlatabildim mi?

Geri