üç boyutlu resim bakabiliyorsanız süper

alp.er

New member
Reaction score
0
gerçekten süper şeyler 3 boyutlu resimler insanı rahatlatıyor görebilmek ayrıcalık ayrıca
do08ep.jpg

33thvs2.jpg

2t5r6.jpg

2cpywix.jpg

98aia0.jpg

j6rbzn.jpg

rh72va.jpg

2mr9x7a.jpg

106kq4p.jpg

dqt46u.jpg

121wns4.jpg

25zmqz8.jpg

6okksm.jpg

4l6ovn.jpg

deo2ud.jpg

ztgf2c.jpg

2iswaad.jpg

2yyppuv.jpg

muil8g.jpg

nxkqps.jpg

devamı gelecektir saygılar

müthiş. bayılırım bunlara. varsa daha gönderin çok zevkli

ya zevklide olanı görebilmek için insan çok çaba sarf ediyor

olmuyor, eskiden bende bunlarin magazinleri vardi onlari alirdim, ama artik olmuyor. gozlerim gelisdimi ne :biggrin

2. resim hoşuma gitti...

Bu gibi resimleri saniye bazında gören birisi olarak bu resimlerin hiçte güzel olmadığını belirtebilirim. Göremeyen arkadaşlar kendilerinde fazla bir kusur aramasınlar. Umarım bundan sonra yükleyeceklerin daha kaliteli olur. Tşk.

ben bu resimlere baktımda hç br sey goremedm :saskin

bende göremiyorum arkadaşlar bir tekniği falan varsa yazın

ben de çok severim bunları anında gördüm hepsini daha var mı?:D teşekkürler

bilgisayarın ekranına yaklaşın bir 15 20 saniye kadar bir noktaya bakın görüntüyü karıştırmaya çalıştırın ya da başka bir ifadeyle bir nesneleri gözünüzle çiftlemeye çalışın bunu yapamıyorsanız işiniz zor daha sonra ekrandan yavaş yavaş uzaklaşın ve tekrar yavaş yavaş yaklaşın bir kaç dakika bunu tekrarlayın bir noktaya bakarsanız işiniz daha kolay olur

eklemeler yapılmıştır saygılar

Bu gibi resimleri saniye bazında gören birisi olarak bu resimlerin hiçte güzel olmadığını belirtebilirim. Göremeyen arkadaşlar kendilerinde fazla bir kusur aramasınlar. Umarım bundan sonra yükleyeceklerin daha kaliteli olur. Tşk.
bende saniye bazında gören birisiyim görebldiklerimi koydum zaten demekki sende iyi gören birisi değilmişşsin saygılar

Stereogram Türkçeye Şaşı Bak Şaşır diye çevrildi önceden bulmaca eklerinde verilirdi
Ön planda sürekli tekrar eden bir resim ama arka planda ise renkli ya da renksiz derinlikler var
Yani görebilen için üç boyutlu resimler derindiği görebilmek için üç yöntem vardır

1 - KÖŞELERE ODAKLANMA: Önce hiç resmin bir köşesine odaklanın 2 3 sn bekledikten sonra bakış açınızı değiştirmeden resmin orta noktasına odaklanın ve göz kırpmaya çalışarak derinliğin oluşmasını bekleyin.

2 - GERİ ÇEKİLME: Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odaklanın üç boyutlu görüntünün belirginleşmesini bekleyin.

3 - YANSIMAYI KULLANMA: Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanınız. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız, Daha sonra yakaladığınız derinliğe odaklanın üç boyutlu görüntünün belirginleşmesini bekleyin.

Daha kolay görebilmek için resimleri kâğıda basın ama renkli basın ve kâğıt tercihiniz kuşe ya da parlak olmasın orta kalite dosya kâğıdı kullanın
Ama kâğıt üzerinde 3. yöntem kullanılamaz
Asetat üzerine yarı saydam basıp resmi aynada sabitlemeniz 3. metodu uygulayabilmenizi sağlar ancak derinliği görmeyi zorlaştıracaktır

rahatlatmaktan çok yordu beni.

Geri