Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sigara içerdim, Pat diye bırakayım derken, Her sabah düşüncesiyle uyandım,
Baktım olmuyor, Yavaş yavaş uzaklaştım,
Son içtiğim sigaradan sekiz saat sonra Nefesim değişti, İkinci sekiz saatte, Ciğerlerim onarıma başladı,
Üçüncü sekiz saatte, Yüzümün rengi aynı değildi artık,
Sen de öylesin sevgilim, Bak alıştım olmayışına, Şimdi seni hiç sevmemiş gibiyim.
Sigara içmeyi özlüyor musun diye sorarsan, Sadece içenleri gördüğümde sevgilim..
sadece içenleri gördüğümde...
Ne zannediyorsunuz ki. Ben hiç ayrılmamış ve tüm isteklerini ağlayarak elde etmiş bir çocuktum, Şimdi kaybettiklerime ağlıyorum ve kimsenin aklına gelmiyor ''Susmam için seni getirmek bana''
"Gelseydin eğer kendimi bile kovardım yanımdan. Gelmedin yine kendimsiz kaldım ardından... Dünyanın bütün dillerinde sustum ve bir şair bıraktın geride, ekmeğini aşktan çıkaran!"
Kırgın düşlerimden uzak kırgın kalbimi avutamıyorum artık sevgili. Her yeni gelen gün bir başka kırgınlığa gebe
Ve ben her yeni gelen günle bir parçamı daha kaybediyorum Canım yanıyor sevgili... Hüzünbaz akşamlardan arta kalan demlenmiş acılardan sıyrılarak çaresizlik tavındaki İçi dışı sen olan yüreğime bir çıkar yol bulmak adına... Sevgi dilendim senden Olur olmaz zamanların olmaz bir çağrısıydı bu benden sana Mağrur bir beste olamadım belki senin için.. Ama kırık bir nota oldum sonuçta mızrabın ucunda takılı kalan Şimdi gitmek zamanı Sen de tüm ürkekliğinle tüm hatalarınla tüm eksiklerinle tüm haklı gördüğün yanlarınla başbaşasın şimdi Çünkü sevgili seni sevmek özgür bırakmaya razı olmaktı..Yine de... Senden gelen herşeyi... Acıyı.. ve kederi... ve hüznü...ve gözyaşını... Sırf senden diye... sırf sen diye... Aldım kabul ettim sevgili .
Çok sigara içerdim, Pat diye bırakayım derken, Her sabah düşüncesiyle uyandım,
Baktım olmuyor, Yavaş yavaş uzaklaştım,
Son içtiğim sigaradan sekiz saat sonra Nefesim değişti, İkinci sekiz saatte, Ciğerlerim onarıma başladı,
Üçüncü sekiz saatte, Yüzümün rengi aynı değildi artık,
Sen de öylesin sevgilim, Bak alıştım olmayışına, Şimdi seni hiç sevmemiş gibiyim.
Sigara içmeyi özlüyor musun diye sorarsan, Sadece içenleri gördüğümde sevgilim..
sadece içenleri gördüğümde...