İçten Bir Dua

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
duamm.jpg

İçten Bir Dua

Allah’ım kendi adımımla izlediğim, kendi ellerimle uzandığım, kendi gözlerimle gördüğüm, kulaklarımla işittiğim, dilim ile konuştuğum günahlardan sana sığınırım. Rızıklandırdığın rızıkları boşa harcadığım, sonra isyanıma rağmen senden rızık isteyip beni rızıklandırdığın, sonra da senin verdiğin rızkı sana isyanda kullanmama rağmen günahımı örtmeni istedim.

Sen de benim günahlarımı örttün. Senden rızkımın artmasını istedim, Sende rızkımı hiç kesmedin. Bana hilminle ve ihsanınla rızkı döndürdün ey cömertlerin cömerti.

Allah’ım! Gündüzün aydınlığında, gecenin karanlığında, boş bir yerde bana bakarken gizli açık işlediğim tüm günahlardan Sana sığınırım.

Allah’ım Senin bana, gecenin ve gündüzün ortasında farz kıldığın, bende hatayla veya kastederek veya unutarak veya cahillikle terk ettiklerimden dolayı istiğfar ediyorum.

Resullerin Efendisi Peygamber’lerin sonuncusu Peygamber Efendimizin sünnetlerinden gaflet haliyle veya yanılarak veya unutarak veya gevşeklik göstererek veya cahillikle veya sünnetle uğraşımımın az olduğundan dolayı terk ettiklerimden sana sığınırım. Allah’ım Senin sözlü, fiili, açık veya gizli, kerih gördüğün günahlardan sana tövbe ediyorum.

İlahım! Senin yolunda ve Senin için çalışan kardeşlerim var, onları senin için seviyorum. Beni de onları da sözlerinde de fiillerinde de ihlâsla rızıklandır. Firdevs Cennetlerinde beni de onları da Peygamber Efendimizin arkadaşlarından kıl.

Allahumme âmin.

Geri