İŞte Şokkk Sİgara Makİnelerİnİn ÇzÜldÜĞÜ An

polar66

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşalr ilk önce şunu belirtityim yaptığım çalışmalr tamamen siz değerli forum dostlarına yardımcı olmak amacıylandır yaklaşık 6 ayı aşkın süredir yaptığım sigara makineleri üzerine çalışmalar sonucnda makinlerin keisnlikle allogaritmik sisitemle çalışıyyorlar ilk bakışta ben de bunların randomla çalıştığını sandım ama öyle değil kahvede yaptığım ve çok büyük paralar kaybettğim çalışmalar sonuncda bu sstemi çözdüm ve sizler için bunun sayılarınıda çıkardım evet bu mesajı dikkatle yerine getiren biri artık sigaraya bir ton para vermeyecek işiniz çok kolay şimdi size adım adım anlatıyom yapacaklarımızı
1.Adım:Arkadaşalr ilk önce şunu belitiyim ki bunun bir insaın şasa bırakıpo çıkma olaslığı %3.235345 dier devam eden çok az bir faktör benim burada vereceğim bilgiler bu şansı %80 lere çıkartacak ilk önce örneğin sembollerle anlatacağım şöle bir kombinasyon yapın x bir sayı ise gireceğimiz sayılar
x,x artı 1,x artı 3 .x artı 4.x eksi2 evet bu kombinasyonu girdikten sonra ilk defa gelen sayıyı "Y" ile sembolleştiirsek Y yi X ile x eksi 2 nin toplamının (eğer tek ise bunada artı 1 ekleyecez) ve bunu 1 kombine yazacağız sonra geln sayının 3 fazlası bzm 2 saymız oalcak
2.Adım: Arkdaşlar 3 sayıyı ise şöle belirleyecez gelen Y ile X in 2 fazlasının toplamının yarıs bzm 3 sayımınz olacak 4 sayı ise x artı y nin top yarısına ynin yarısını ekleyip oalcak 5 sayı ise burada çok önemli bunu belirlerken şu denklemi yapacaz Y nin 1 fazlası artı X ile Y nin top nın yarısnıun 1 eksiği bölü 2
3:Adım: Arkadaşalr 2 adaımda sigaraya ulaşmanız %70 den fazla deneyin ve görün ama gene olmazasa bu seefre gelen sayıya "Z" diyelim bakın arkadaşlar burada sadece 4 sayı ile 5 sayıyı değiştirecez 4 sayıya Z nin bir fazlasının ekliyecez 5 sayı ise X ile Y nin top nın 2 eksiği olacak bu kombinasyonda ise şans %90 dan fazla dır arkadaşlar bu sistemde ve sadece 3 jetonla 2 sigara şansı en az 1 sigara şansı oranı çok fazla evet 3. jetonda da tutmazsa hakaen şansınz yok %90 ihtimal tumasaı çok zor 2.de ttuması bile çok fazla yani 1.5 milyonla 4.25 lik malrbora be kaç tane alırsanzı siizn keyfinize kalmış eğer sorunuz varsa ben burdayım hadi keyifli içişler saygılar

uçmuşsun...

denemek lazım..

nerde ya şu siğara makinası..

deneyelim bakalım yarın..:)

hiç bişi anlamadım

arkadaşlar deneyin biraz ağır matematik hesabı var gibi ama zaten 3-4 kere deneyince hemen işi kapıyorsun ezbere takıyosun eeee biraz da kafayı yoracaksınız kolay değil bu işler ama dediğim gibi 3-4 kere yapın sonra alışırsınız hadi kolay gelsin

ne? bi mok annamadım şahsen:D

su iddaa bayilerindeki sigara makinalarından bahsedio galiba arkadas.. du bakalm deneriz :D

arkadaşlar bazı arkdaşlar sormuş hangi sigara makineler diye hani varya 5 tane yazıyon jeton atıyon daha çok ganyan bayilerinde iddaa bayilerinde olur bunlar hadi bakalım bulun bir tane ve soyun hadi kolay gelsin

sen bu sistemle kac tane sigara almayı dusunuyosun polar kardes bunların elektronik kartını biz bi ara tasarladık bunlar % hesabıyla calısıyo %7-5 normal aralık ama butun dukkanlar %5 olanak veriyo herkese 100 kişide sadece 5 kişiye yeriyo senden once 5 kişiye yerdiyse sen senin denedigin taktıkle 5 kerede denesen nafile ama bilemiyorum tabi bide senden once 5 tane vermediyse dedigin dogru olabilir bisey için bu kadar kafa yoramam zaten yorsam benim villam arabalarım yatlarım katlarım falan fıstık olurdu yani ama deneyenlerede kolay gelsin diyorum

tabi bunu anlamak için sanırım insanın hayatında bi sigara makinası görmesi

gerekli ilk önce:D çünkü bu yazılanlardan bişey anlamadım, sorun bende mi yaf?..:(

Arkadaşlar klasik Türk cevapları bunlar bende o kadar kafa olsa tipi cevaplar yaw hakkaten zor bişe değil sadece bir kere pratik yapın olacak inanın boşa konuşmuyom üzerine uzun çalışmalr yaptım hatta daha bugün aynı taktikle 8 jetonla 2 Malbro kazandım hadi biraz yorun kafayı hadi kolay gelsin

polar66' Alıntı:
Arkadaşlar klasik Türk cevapları bunlar bende o kadar kafa olsa tipi cevaplar yaw hakkaten zor bişe değil sadece bir kere pratik yapın olacak inanın boşa konuşmuyom üzerine uzun çalışmalr yaptım hatta daha bugün aynı taktikle 8 jetonla 2 Malbro kazandım hadi biraz yorun kafayı hadi kolay gelsin

bu jeton kaç para peki?:D

hem kriptoloji'de hem burada açmışsın, bu konu daha çok kriptolojiye yakışır

erdemm'in de dediği gibi.. tek bi yerde açman yeterli yani bu kadar kasma..

theozy' Alıntı:
ne? bi mok annamadım şahsen:D

:durdurun kop kop

arkadaşın bahsettiği sigara makinesi bilardo ve atari salonlarında bulunan ve uzun mallbora veren butonlu makineler. denemek lazım. gerçek hayatta bi nevi düpe de 3. ve 4. sigaradan sonra mekan sahibineden dayak yemek te var tabi :D

eee!!! 1 YTL'ye uzun mallbora yani. düşünsene makineyi kaldırdın gittin. adam yolunu keser valla :D

onu bırakında ankaradaki metro kola makinelerini çözdü arkadaş.
küçük kırmızı lcd ekranlıları...bilgi panelini ve yönetimi buldu... beleş içiyo :)

Geri