İşinizi hızlandıracak küçük, basit bi paylaşım.

GreatStraight

New member
Reaction score
0
İşinizi hızlandıracak pratik,basit paylaşımlar...

1) Bilgisayar başında, explorer üzerinde 15' 20' internet sayfası açan ve her seferinde "www." ve ".com" yazmaktan sıkılanlar için. "ctrl+enter" kısayolunu tavsiye ediyorum.
Explorer adres satırına örneğin; " hackhell " yazıp direk " ctrl + enter " yapıyosunuz ve "www." ve ".com" u otomatik tamamlattırmış oluyosunuz.Gerçi daha önce girilen siteler adres satırında döküm olarak yer aldığı için belki de pek işe yaramaz ama...belki de herkes biliyodur. ama söylemek istedim yine de... :ter:

Kısayol yalnızca sonu ".com" olan sitelerde uyuglanabiliyor. Keşke diğerleri için de bi çözüm üretilse...

Saygılar!:cool:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) "google" arama çubuğu bulunmayanlar yada yalnışlıkla silenler üzülmesin. internet adresi yazılan satıra aranacak kelimeyi girip "tab" tuşuna basıp enter'ladığınızda yine google'da arama yapabiliyosunuz...:sigara:

Walla Bilmeyen warmıdır bilmm ama werildimi onuda blmm ama eline sağlık dostum....

Edit:bu arada ilk teşekkürünü benden aldın unutmasssın artık beni....

shift+enter bastıgınızda sonu .net uzantıLı siteleri açıyor..
ctrl+shift+enter bastıgınızda sonu .org oLan siteLeri açar..

fetish' Alıntı:
Walla Bilmeyen warmıdır bilmm ama werildimi onuda blmm ama eline sağlık dostum....

Edit:bu arada ilk teşekkürünü benden aldın unutmasssın artık beni....

Eyw. "fetish" :goz:

phrisme' Alıntı:
shift+enter bastıgınızda sonu .net uzantıLı siteleri açıyor..
ctrl+shift+enter bastıgınızda sonu .org oLan siteLeri açar..

evet. bunları bilmiyordum.:eek: güzel güzel. teşekkür "phrisme"

Geri