İşlemci: YOK Ram: YOK Ekran kartı: YOK

Eylemm!

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim laptopta garip şeyler oluyor.. bilgisayarım sağ tık özelliklerde işlemci ve belleğin olmadığını iddia ediyor.. ama takır takır çalışıyor.. dxdiag da ekran kartı da yok diyor. fakat farcry2 full detay 55 fps te oynayabiliyorum. yani görünürde yok dediği halde çalışıyor.. burda yok diye görünmesinin nedeni nedir..

resim_802050191.png

arkadaşım herşey tıkırındaysa koy gitsin ya :) var yazsada yazmasada fark yok. ama illa çözücem diyosan benzeri bi olayı bende yaşadım kısa b sürede kendiliğinden düzeldi.

ram'i söküp tekrar takmayı dene..

merhaba dediğini yaptım fakat olmadıı.. cumartesi günü 4 gb ddr ıı 800 mhz ram takmıştım laptop a eski rami 3 gb ddr ıı 667 mhz idi. eski ram lerı takıp deneyyim dedim yine aynı hala yok diyor.
format atsam mı diyorum ama 130 tane program var şu an laptop ta de ve yüzlerce yer imleri kayıtlı tarayıcıda ne yapsam bilmiyroum..:crying:

BaSLat >> Denetim Masası >> KuLLanıcı GrupLarından farklı bi hesap olustur aynı sorun orda da varsa asaqıdaki işLemLeri dene.

1- windows kur dosyalarını yeniden kur
[ Sorun çözÜLmesse ]2- Bios sürümü yukseLt

yen' kullanici hesabi da malesef olmadi
bios zaten en guncel versiyonunda
ilk yontemini denicem bakalim nolucak..

Edit: ilk yöntemde de hata meydana geldi.. windows diskler hakkındda bilgi alamıyor. diye hata verdi

Windows could not retrieve information about the disks on this computer.

SON EDİT: Tamam arkadaşlar sorunumu çözdüm.. Sözde windows 7 yi hızlandırmak için bir sürü servisi kapatmışım bunun için de windows için gerekli olan servislerde varmış .. bütün servisleri açınca sorun halloldu..

Kardeşim bu servisler Nelerdir ve nereden açıcam bi sölersen sevinirim benimde aynı sorun var...

Geri