İşte İran'ı karıştıran hile!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
İşte reformcu aday Mir Hüseyin Musavi'ye verilen oyların Mahmud Ahmedinecad lehine değiştirilme anı.. Görüntüler seçimde usulsüzlük iddialarına güçlendiriyor..

Görüntülerde iki kişi, sandık başına gidenlerin oy pusulalarındaki isimleri değiştirirken görülüyor.. İki görevli, onlarca oy pusulasına başka bir isim yazıyor...

Bu görüntülerle çocuklara bile oy kullandırıldığı ortaya çıktı..

Dünya televizyonlarında ilk kez yayınlanan bu görüntülere rağmen anayasayı koruyucular konseyi seçimde büyük usulsüzlük olmadığını açıkladı.. O açıklama sokaktaki tansiyonu daha da tırmandırdı..

Tahran'da göstericilerin üzerine yine ateş açıldı.. Yine yaralananlar oldu..

Kaynak ve HiLe Videosunu İzLemek İçin TıkLa!!!

Türkiye'yi İrana benzetmek isteyenLere ibret oLsun! Burda demokrasi die baqırıosunuz ama İstediğiniz İran Gibi oLmak!!! işte size demokrası ayıbı!!!

Hep söyledim verilen özgürlüğü kanla bile geri almak zordur.
İran halkı bizim gibi olmak istiyor Bizi yönetenler de bizi iran gibi yapmak istiyor.

yaw Türkiye iran olmazda bırakında iran Türkiye gibi amerika kuklası olmasın

millet amerikan karsıtıyım diye gezer amerikanın irandaki destekçileri destekler ne perhiz bune lahana tursusu.)

yaw Türkiye iran olmazda bırakında iran Türkiye gibi amerika kuklası olmasın

millet amerikan karsıtıyım diye gezer amerikanın irandaki destekçileri destekler ne perhiz bune lahana tursusu.)
Yani mollaların dediği olsun diye her şey mübah yalaln hile halka ateş açmak.

İkisi De güç için kendini Şeytana satmış uçlar.
İkisini de tercih etmiyorum.
Ben özgürlükten yanayım.
Ama özgürlük adına iran şahını deviren sol görüşlüleri mollaların katlettiğini de unutmadık.
ABDnin nasıl özgürlük dağıttığını da görüyorum.
İKİ TARAF DA ŞEYTANIN KUKLASI.

Geri