İşte akp'li milletvekilinden devrim çağrısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apocalyps

Devrimci Genç
Reaction score
0
AK Partili vekilin
tercihi yeşil devrim
AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan, romantik bir devrimci olarak devrimden yana olduğunu belirterek, “Devrim ya kırmızıdır ya da yeşildir. Ben yeşilden yanayım gençler” dedi.

ADANA - AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan, partisinin genç üyelerine ilginç bir öğütte bulundu.
Toplantıdaki gençlerin taktığı turuncu atkılara işaret eden Çalışkan, gençlerin devrim istediğini, kendisinin de devrimden yana olduğunu söyledi. Çalışkan, tercihinin yeşil devrim olduğunu belirtti.

Çalışkan, gençlere hitaben şunları söyledi: “Bilmem farkında mısınız, gençler devrim istiyor. Ben de bir romantik devrimci olarak devrimden yanayım. Ancak devrimin turuncusu olmaz. Ara renk olmaz devrimde devrim ya kırmızıdır ya da yeşildir. Ben yeşilden yanayım gençler.”

kaynak:ntvmsnbc.com

http://www.ntvmsnbc.com/news/399017.asp

yemek yerken haberlerde izledim sunucu devrimci akp'li gibi bişey dedi ilk önce şaşırdım,fakat yeşil devrimci olduunu öörenince deli oldum...

işinize gelmeyince böyle şeyler yasak oluo...

Eline Sağlık apocalyps, Güvenilir Bir Haber Kaynağı Olan NTV de Yayınlanan Bir Haberi Bizimle Paylaştığın İçin Teşekkür Ederiz. Bence Boş Boğazlık Yapan Bir AKP Milletvekilinin, Partili Gençlerle Konuşmasından Alıntı Yapımış. Sana Bu Konuda Lafım Yok, Ama Konunun Siyasi Boyutlara Çekilmeye Açık Olduğu İçin Konuyu Kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri