İşte AKP'nin İlkleri

irachann

HH gєвzєтiм
Reaction score
0
İşte AKP'nin İlkleri

1-İlk defa bir Başbakan zam isteyen memur sendikalarına "IMF'yi ikna edin"dedi
2-İlk defa bir Ekonomi Bakanı, BDDK'nın çıkardığı yönetmelikleri inceletmek için IMF'den denetçi talep etti
3-İlk defa bir Başbakan "tezkere geçmese memura maaş ödeyemeyiz" dedi
4-İlk defa ekonomi büyürken istihdam yerinde saydı
5-İlk defa cari açık verilirken döviz kuru sürekli düştü
6-İlk defa enflasyon sürekli düşerken faizlerdeki düşüş enflasyondaki düşüşün gerisinde kaldı.
7-İlk kez ithalat 100 milyar Doları aştı
8-İlk kez cari açığın üstünde borçlanma yapıldı
9-İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiye'de banka aldı
10-İlk defa Domuz kesimlik hayvanlar sınıfına alındı ve teşvik kredisi verildi
11-İlk defa finansman ihtiyacı üstü borçlanma yapıldı
12-İlk defa kamunun kamuya olan borcu piyasadan borçlanılarak ödendi
13-İlk defa düşük faizli dış borç yüksek faizli iç borç ile ödendi
14-İlk defa döviz sürekli düşerken döviz cinsi borçlar TL cinsi borca çevrildi
15-İlk kez sosyal transferler yatırımları geçti
16-İlk kez İsrailli iş adamına gizli bir şekilde 800 milyon Dolar kaynak aktarıldı
17-İlk defa bir Başbakan işsizliğin dünya gerçeği olduğunu söyledi
18-İlk defa yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanındı
19-İlk defa bir kanun daha uygulanmadan değiştirildi. 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Türk Ceza Kanunu daha yürürlüğe girmeden değiştirildiler.
20-İlk defa bir kanun bir haftada iki kez değiştirildi 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu bir haftada iki kere değiştirildi.
21-İlk defa tarımsal üretimde dış ticaret açığı ortaya çıktı
22-İlk defa borç GSMH'yi aştı
23-İlk defa şirketlerin yatırım istisnası kaldırıldı
24-İlk defa çiftçi ve emekliden vergi alınması sözü verildi
25-İlk defa GSMH artarken KDV tahsilatı yerinde saydı
26- İlk defa bir Başbakan faizin dünya gerçeği olduğunu söyledi
27-İlk defa Petrol Kanunu ile yabancılara 50 yıllık imtiyaz verildi
28-İlk defa zina suç olmaktan çıkarıldı
29-İlk defa kapkaç diye bir sektör ortaya çıktı
30-İlk defa bir Başbakan çiftçilere "Gözünü toprak doyursun" dedi
31-İlk defa bir Başbakan Müslüman topraklarını işgal eden Hıristiyan ABD askerlerinin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiği açıkladı
32-İlk defa bir Başbakan "Bir dönem dini kullandık" dedi
33-İlk defa dar gelirlilerin alım gücü bu kadar düştü
34-İlk defa bir Başbakan en fazla yurtdışı seyahat yaptı
35-İlk defa bir Başbakan yapılan bir ihalede önce uçak istedi sonra mercedece razı oldu
36-İlk defa enflasyon % 10 artarken pancar fiyatları 99 Kuruştan 88 Kuruşa indi
37-İlk defa fındık üreticileri en büyük mitingi yaptı
38-İlk defa bir Başbakan ve Dışişleri Bakanı, İslamiyet'i yok etmeye yemin eden bir Papa'nın heykeli önünde fotoğraf çektirdi
39-İlk defa iletişim sektörünün tamamı yabancıların kontrolüne geçti
40-İlk defa bir Başbakan Türkiye'yi pazarladığını açıkça itiraf etti
41-İlk defa bir Başbakan toprak satılıyorsa "alıp götürmüyorlar ya" dedi
42-İlk defa IMF "Türkiye ekonomisi cehennemde" dedi
43-İlk defa bir Başbakan "Borç yiğidin kamçısıdır" demekle borçlanmayı başarı olarak gösterdi
44-İlk defa bir cami kiliseye çevrildi
45-İlk defa Kilise ve Havralar imar planlarında yer aldı
46-İlk defa bir Başbakan Yahudi Think Tank kuruluşundan "Üstün Cesaret Ödülü" aldı
47-İlk defa Türk askerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi
48-İlk defa TBMM tarafından tezkerenin red edilmesine rağmen Dışişleri Bakanlığı genelgesi ile savaş araç ve gereçleri Türkiye üzerinden Irak'a aktarıldı
49-İlk defa bir Başbakan Başdanışmanı Amerikalılara Başbakan için "Bu adamı kullanın, dini inancı size yardımcı olacaktır, onu süpürge deliğinden aşağı atmayın" dedi
50-İlk defa bir Türkiye Başbakanı, İslam dünyasının sınırlarını değiştirecek BOP'un yani Büyük İsrail Projesi'nin Eş başkanı oldu.

ama hala millet bu ilklerin iyi bişey olduğunu sanıyor ve deli gibi oy veriyor.
ümmetler hakedildikleri gibi yönetilirler(Hz. peygamber)

ama hala millet bu ilklerin iyi bişey olduğunu sanıyor ve deli gibi oy veriyor.
ümmetler hakedildikleri gibi yönetilirler(Hz. peygamber)

evet bu millet hak ediyor başörtüsüyle üniwersiteye girmeyi,
evet bu millet hak ediyor tüm hastanelerden faydalanmayı,
evet bu millet hak ediyor özgür yaşamayı,
evet bu millet hak ediyor terörsüz bir ortamda yaşamayı,
evet bu millet hak ediyor dünyadaki eskiden olduğu gibi yeniden liderliği,
evet bu millet hak ediyor boynunu bükmeden eğilip bükülmeden dim dik durmayı,
evet bu millet hak ediyor enflasyonun 2 haneli durumunu,
evet bu millet hak ediyor insanca yaşamayı,
evet bu millet hak ediyor laik,antilaik ayrımcılığı olmadan yaşamayı,
evet bu millet hak ediyor mutlu azınlığın dediği değilde milletin dediği olmasını,
evet bu millet hak ediyor hortumsuz bir TÜRKİYE yi
evet bu millet hak ediyor çetelerin değilde bu milletin ewladı oln insanların yönetmesini,
evet bu millet hak ediyor rahat ve huzur içinde yaşamayı,
evet bu millet bu devleti hak edior iyide oluyor
ALLAH bu devleti başımızdan eksik etmesin
Teşekkürler Sayın Başbakanım
Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım

ee zararinimi gördün. bu cikardiklari yasalarin etkilerini hissetmemişsindir 3 yil sonra yani satacak toprak kalmayinca ancak hissederiz.fabrika toprak satarak bataga sürüklenmemizi engelliyolar .satacak bisi kalmadiginda halimiz nice olacak walla merak ediyom

eline ağzına sağlık kardeş az bile yazmışın bide mahmut9006 arkadaşımıza söylüyorum sosyal güvenlik yasası çıkınca görecem ben onu böyle rahat konuşabilecekmi valla ben başım dimdik yürüyemiyorum maddi sıkıntıdan dolayı ve benim evime ayda 2000 lira para giriyor insanca yaşadığımı hiç zannetmiyorum ay sonunu getirebilmek için kırk takla atıyorum ben bile bunları yaşarken asgari ücretli ne yapsın gerisini siz düşünün saygılar

AKP nin yaptıkları belli görüyoruz millet 500ytl geçinirken ac ac milletvekilleri ise tek kalemde kendilerine 1.5milyar zam yapmayı cok iyi biliyorlar..yazık.oy veren eller size diyorum.yazık.!

bunların bide tersi yönünden de ilkler vardır heralde birazda onlara bakmak lazım

neymiş bu tersinden ilkler çok merak ettim ben hiç göremedimde Allah'a çok şükür

adamLar kendi grupLarını kurmaya ßaşLadırLar :melek

Uluslar arası piyasada dolar değer kaybetmesini Bizim Vatandaş AKP nin işi zannediyor...Şimdi Dolar cıkıyor bakalım ne diyecekler....Hiçbirşey zoruma gitmedi de İslami düşünce'ye ( DİN SİMSARLARI ) hakim görünenlerin APARTMAN kiliseye izin vermesi benim ağrıma gittii....

ee zararinimi gördün. bu cikardiklari yasalarin etkilerini hissetmemişsindir 3 yil sonra yani satacak toprak kalmayinca ancak hissederiz.fabrika toprak satarak bataga sürüklenmemizi engelliyolar .satacak bisi kalmadiginda halimiz nice olacak walla merak ediyom

satacak bişey kalmassa merak etme TÜRBANA TEŞVİK ETTİĞİ KİŞİLERDEN TÜRBANLARINI ALIP DA SATAR..
Pahalı da haa ucuz bişey sanmayın....

FONT="Arial Black"]AKP den nefret eder oldum :mad: bizide iran gibi yapmaya çalışıolar.. gitgide onlara daha çok benzioruz..

gözünü açık tuttt türkiyeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![[/FONT]

Geri