İşte bu gerçek bir şikayettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar alıngan olmaya da büyütmeye de gerek yoktu arkadaşlar. Konunun muhatabı hata yapmış ise hatasını telafi edecek kadar da erdemlidir. Buralara yazıp dökmeye gerek yoktu PM atabilirdiniz.

biz saygı duyuyoruz ve hiçbir terbiyezlikte bulunmuyoruz sadece benim karşı çıktığım olay ilk başta şikayet açmak moda olmuş falan gibisinden alaycı kelimelerle başlayıp sonrada biletini keserim gibi sokak tabiri kullanan arkadaşlara sitemim ve o arkadaşlara diyorum ki:

ben 28 yaşındayım ve çogunun abi diyebileceği yaştayım kimsenin emireli değilim kimse bana askerlik yaptırıyormuş gibi biletini keserim falan konuşamaz ve konuşmamalı herkesi saygıya davet ediyorum iyi forumlar diliyorum

Defalarca söyledik. Her seferinde yazdık. Hiç bir yönetici haklı bir neden olmadan konunuzu kapatmaz.

Açtığınız konular bu forumun gururu ve varlık nedenidir. Sadece kurallar vardır. Ve bu kurallara uyulmaması konunun kapatılmasını gerektirir. Gereksiz arayış içindesiniz.

senin artık yönetici olmadığını sanıyordum :durdurun
yaw konunuz siliyosa açmayın bidaha :durdurun

madness bu mesajım için şikayette bulunmuşusn bunun neresinde saldırganlık var ?

Smod larda insan. Karşınızda incelikten kırılamazlar elbette.

Bu konuda yöneticilere biraz hak veriyorum çünkü akşama kadar ne kadar çok kişiyle uğraşıyorlar konular taşıma silme pm ler felan uğraştırıyor ama burası büyük bir site ve üyler kaliteli hizmet anlayışı bekliyorlar sadece biraz naziklik ve saygı!

Yöneticiler bu kadar büyük bir oluşumun içinde yönetici olmuşsunuz yeterli görülmüşsünüz işiniz zor olsada insanlara sevgiyle yaklaşın derim iyi forumlar dilerim...

murat demirci kardeşim...
bence anlatılmak istenen anlatıldı..
anlayanda anladı..

bence daha fazla kimse kırılmasın konuda kapansın ...
sende cevap yazma..
kimsede soru sormasın...

bence olması gereken budur...

tadımız kaçıcak yoksa...

iyi forumlar..

Super Moderatör olabilirsiniz ama bu şekilde tavır sergileyemezsiniz.

Al sergiledim işte !!
Sergilemekle de kalmadım, şikayet başlığını gereksiz kullanmaktan 2 gün süreyle banladım...

Edit :
blisan2000 sen de yırtık dondan çıkar gibi her şikayet başlığına kafanı sokma, kafan altında kalır haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri