İşte burçlara göre kadınlar

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Koç burcu: Becerikli, iş bitirici, hoş kadınlardır. Ama herşeyde birinci olmak gibi bir takıntıları vardır. Eğer ortamda rakibe varsa, kendi birincilikleri tehlikedeyse saldırganlaşabilirler. Eğer kadına aşıksanız, ve onun üstünlüğünü baştan kabul edeceksiniz evlenmenizde bir sakınca yoktur. Hayatınız boyunca hep onun dediği olacak, sizin de ananız ağlayacaktır. Mutluluklar dilerim.

Boğa burcu: Tatlı, hoş, dinlendirici insanlardır. Biraz tembelcedirler. Kilo almaya eğilimli olurlar. Kavga dövüş sevmezler. Kafa dinlemek istiyorsanız, maddi durumunuz da iyise boğa kadınları size göredir.

İkizler burcu: Sinir törpüsüdür. Eğer yükseleni yengeç değilse, venüsü de boğa da değilse (öhö) hiçbir işe yaramaz. Uzak durun. Eğlenceli görünürler ama hiç susmadan konuşurlar. Temizlik filan da hak getire.

Yengeç burcu: Çok şefkatlidirler. Elleri bereketlidir. Malınız mülkünüz nasıl olduğunu anlamadan artar. İdeal anneler bu burçtan çıkar. Ama dedikoducu olurlar. Ortalığı karıştırırlar.

Bir de çok hassas olurlar. Habire küserler. Bir tane çarpmak gelir içinizden (şiddete karşıyız tabii hepimiz).

Aslan burcu: Bu kadınlar öyle özellikle güzel değildirler ama neden bilinmez bulundukları ortamın hakimi olurlar. Karizma mı desem, elektrik mi desem. Enerjisi çok, güçlü kişiklidirler. E tabii evlenirseniz bu durumda kılıbık olmak durumundasınız. Zaten kendilerini çok beğenirler, bakalım sizi kabul edecekler mi? Bir de erkek aslanlar gibi kadın aslanları da sürekli övmek, pohpohlamak, pahalı hediyelere boğmak gerekmektedir. Bunları kabul ediyorsanız aslan kadını iyi bir eştir, eğlencelidir.

Başak burcu: Ya hastalık derecesinde titiz, temiz ya da çok pasaklıdırlar. Disiplinli, zeki, çalışkan ama bir parça düz karakterlerdir. Sinir törpüsü olma durumu bunlarda da vardır. Ama sadık ve tasarruflu eşlerdir. Öyle pahalı mücevherlerde, lüksde, rüküşlükte gözü olmaz. Sade ve seçkin giyinirler. Toplulukta başınızı önünüze düşürmezler. Gerçekçi kadınlardır. Devlet memuruysanız kaçırmayın.

Terazi burcu: Zerafet, baygın konuşma, şık şıkıdım giyinme, hoş sohbet arıyorsanız doğru adrestesiniz. Romantik, yumuşak kadınlardır. Bir de karar verebilseler. Bu elbise mi, yoksa şu mu güzel? Koltuğu şu köşeye mi bu köşeye mi koysak? Aman ne bileyim, içimde hiç yer yok. Ben çekemem şahsen. Fakat erkekler benim gibi düşünmüyor. Terazi kadınlarına erkekler deli olur. Alın da hayrını görün ne diyim!!!

Akrep burcu: Anneee. Bu kadınlar tehlikelidir. Bunlarla oyun olmaz. Aşkı da herşeyi de ciddiye alırlar. Şurada yanlış bir kelime etsem bunu mutlaka bana ödetirler. Bakışları derin ve etkileyicidir. Tutkulu aşk arıyorsanız: akrepten şaşmayın (bana akrep kadını kötüdür dedirtemezsiniz, maazallah...).

Yay burcu: Şirin, iyiniyetli kadınlardır. Yengeçlerden sonra en iyi anneler bu burçtan çıkar. Çocuklarına hırstan önce insani değerleri öğretirler. Dırdır edip kafa şişirmezler. Maceracılardır. Entelektüel bir tarafları vardır. Bir kötü huyları patavatsız oluşlarıdır. Sürekli çam devirirler ve bunun farkında bile olmazlar. Bir de çok olumlu oldukları için yoktan anlamazlar. Har vurup harman savururlar. Şansları iyi olduğu için bir şekilde hep suyun yüzünde kalmayı başarırlar.

Oğlak burcu: Bu kadınlar gençliklerinde kendilerinden yaşlı biriyle genelde mantık evliliği yaparlar. Yaşlılıkta da kendilerinden genç kişilerle aşk evliliği. Bunun dışında, konuşmayı, giyinmeyi, oturmayı kalkmayı bilen, hanım hanımcık tiplerdir. Bir aşırılıkları olmaz. Azimlidirler. Kadının yaşına ve para durumunuza göre karar verin.

Kova burcu: İşte en pasaklı fakat en hayat dolu sosyal tipler. İnsan sevgisi doludurlar ama çok havalı görüntülerinden dolayı kalplerinin güzelliğini görmek zordur. Akıllı ve ilginç kadınlardır. Toplumda fikirce herkesten bir adım ilerde olurlar. Sosyal faaliyetler, organizasyonlar hep bunların başının altından çıkar. Eh tabii bi de yemektir temizliktir uğraşacak halleri yoktur. Canınız isterse...

Balık burcu: His zenginidirler. En kadınsı burçtur. Gürültü, kavga hoşlanmaz. Huzur ararlar. İyi kalplidirler. Fitne fücur bilmezler. En hassas kadınlar bu burçtan çıkar. Çok kırılgan oldukları için iş hayatında herkesin birbirinin gözünü oyduğu bir ortamda çalışmaktan ziyade sevgi dolu bir evin annesi olmak kişiliklerine daha uygundur. Ya da ille çalışmak istiyorlarsa halkla ilişkiler en uygun iştir. Herkesi kendileri gibi bilip çok dikkatli davranırlar. Diplomaside bir numaradırlar. Hiç kimseyi kırmadan, herkesin mutlu olabikeceği harika organizasyonlar yapabilirler.

Koç, ikizler, yay veya başak erkeğiyseniz balık kadınından uzak durun. Kadının kanına girmeyin. Siz ne anlarsınız kadın ruhundan!!! Sizi ancak bir koç veya aslan kadını paklar. Diğer burç erkekleri de ölçsün tartsın. Bir ömür mızmızmız uğraşabileceklerse balık kadını sadık ve sevgi dolu bir eş olur.

Hadi hoşçakalın.
kaynak:hürriyet.com.tr/aile.org

Akrep burcu: Anneee. Bu kadınlar tehlikelidir. Bunlarla oyun olmaz. Aşkı da herşeyi de ciddiye alırlar. Şurada yanlış bir kelime etsem bunu mutlaka bana ödetirler. Bakışları derin ve etkileyicidir. Tutkulu aşk arıyorsanız: akrepten şaşmayın (bana akrep kadını kötüdür dedirtemezsiniz, maazallah...).

akrebe akrep gider yani

Geri