İşte Görünmez Otomobil!

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
İngiltere'deki Central Lancashire Üniversitesinde sanat eğitimi gören Sara Watson ödev olarak otomobilini park ettiği zeminle aynı renge boyadı. Aracını sprey boyayla "kamufle" eden Sara "Görünmez otomobili icad ettim" diye espri yaptı..

Resmi gazeteden taradım :) Teknolojinin nimetlerinden yararlanalım :)

69543935.jpg

Arabasını görünmez yaptı!

İngiltere'nin Lancashire şehrinde öğrenim gören 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Sara Watson, stüdyosunun önündeki arabayı sprey boya ile boyayarak arabanın sanki "görünmez" olduğu hissini vermeyi başardı.
Üç hafta sürdürdüğü çalışması için hurdadan araba alan yaratıcı öğrenci, soyut çalışması için bazı somut öğelere de ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Çalışmalarında kamera merceği kullanan öğrenci "Yoldan geçerken arabamı gören kişiler, durup ona yaklaşıyor ve bazıları da çarpıyor" dedi.

Arabanın sahibi Steve Jackson, "Arabamın görünmez durumdaki fotoğraflarını görünce önce bilgisayara yardımı ile photoshoplandığını düşündüm. Ama daha yakından bakınca gerçek olduğunu gördüm ve gözlerime inanamadım" dedi.

harika olmuş....tebrikler....Sara Watson

yer değiştirdiğinde ne olacak park yeri görüntüsünde bi araba rengi. bukalemunun renk değiştirme olayı gibi

yer değiştirdiğinde ne olacak park yeri görüntüsünde bi araba rengi. bukalemunun renk değiştirme olayı gibi

hehe bi ara anaaa dedim ama okuyunca :D

helal olsun guzel yapmıs valla :) her gittigimiz yere goturmemiz lazım bu kızı park ettiginde boyasıın :):):):)hahahha

her akşam aynı yere parkeder şimdi

Tamamen saçmalık dediklerinden alıntı:"Çalışmalarında kamera merceği kullanan öğrenci "Yoldan geçerken arabamı gören kişiler, durup ona yaklaşıyor ve bazıları da çarpıyor" dedi."

Ama bu araba sadece tek bir noktadan bakıldığı zaman görünmez gibi durur diğer yönlerden desenleri yola uymaz...

Allah akıl fikir versin aylak kalmış bunlar aylak :D

Geri