İşte Garipoğlu'nun fotoğraf arşivi...

KorsanhabeR

Editör
Reaction score
0
26112009132751.jpg

İşte Garipoğlu'nun fotoğraf arşivi... ...

Münevver cinayetinin bir numaralı zanlısı Cem'in fotoğraf albümüne AKŞAM ulaştı. Soruşturma dosyasına eklenen karelerde, zanlının farklı ülkelerde sürdüğü hızlı hayat gözler önüne seriliyor.

Bir cinayet hiç bu kadar konuşulmadı. 17 yaşındaki sevgilisi Münevver Karabulut'u, akıllara durgunluk veren vahşilikle öldüren Cem Garipoğlu, aylarca ülke gündemine oturdu. 197 gün sonra teslim olduğunda firarına ilişkin hiçbir ipucu vermedi. Cinayete babasının da karıştığı iddiası, aileye ilişkin soru işaretlerini ka t be kat artırdı. Münevver'in günlüğünde yer alan 'Cem'in sırlarını öğrendim' ifadesi kafaları daha da karıştırdı. Peki Türkiye'nin yakından tanıdığı bir ailenin oğlu olan Cem kimdi, nasıl bir hayat sürmüştü? 7 dil konuştuğu, pek çok ülke gezdiği bilinenlerdendi... Ve AKŞAM, soğukkanlı bir cinayete imza atan 18 yaşındaki Cem'in fotoğraf arşivine ulaştı. Soruşturma dosyasına eklenen arşivde Cem'in sürdüğü renkli hayatı işaret eden yüzlerce kare var. Çok sayıda farklı kızla pozlar bulunuyor. Cem adeta 'çapkınım ' dercesine öpüşerek pozlar veriyor. Zanlının alkol ve eğlenceye olan bu düşkünlüğü okul hayatını da olumsuz etkilemişti.

ŞİMDİ ALACAĞI CEZAYI BEKLİYOR
17'SİNDE kan donduran bir vahşete imza atan, yüklü servetin varisi Cem şimdi babası Mehmet Nida Garipoğlu ile birlikte Silivri Cezaevi'nde. Mahkemenin vereceği cezayı bekliyor.

CİNAYETİ DE GÖRÜNTÜLEDİ Mİ?
Neredeyse yaptığı her şeyi fotoğraflayan Cem'in olay günü cinayet sırasında ya da sonrasında fotoğraf ve görüntü çekip çekmediği merak konusu ...

helal olsun çocuğa para var huzur var

o kızı kesiceğine şunlarla takılmaya devam etseydi hala hayatı kebap olcaktı ama çocukluk işte ...

suratında bile meymenet yok sapığa benziyo yaa duruşa bak

helal olsun çocuğa para var huzur var

o kızı kesiceğine şunlarla takılmaya devam etseydi hala hayatı kebap olcaktı ama çocukluk işte ...

HeLaL oLsun..??

İyi O Zaman Seninde Kafanı Koparsın 17 Yaşındaki Bi Kazma Bizde Sen Geberdikten Sonra NapaLım Ya ÇocukLuk İşte DiyeLim O Elemana.. Boş Konuşma Kardeşım Boş Konuşma..!!

hergün onlarca cinayet oluyor ama haberlere çıkmıyor bile ama cemdir tutturdu gidiyor basın aylardır bıktık artık ya.. bu cem haberi altında ne isler donuyor kimbilir

MozoLe Miяach;4789998' Alıntı:
HeLaL oLsun..??

İyi O Zaman Seninde Kafanı Koparsın 17 Yaşındaki Bi Kazma Bizde Sen Geberdikten Sonra NapaLım Ya ÇocukLuk İşte DiyeLim O Elemana.. Boş Konuşma Kardeşım Boş Konuşma..!!

ASIL HELAL SANA OLSUN...:thumbup:

MozoLe Miяach;4789998' Alıntı:
HeLaL oLsun..??

şimdi burda sen ne anladın onu bilmem ama sana bile laf düştüyse işte o zaman bittik demektir
1.si ben orda çocuğa helal olsunu kestiğine değil gezdiğine dedim burda bi anlayış kıtlığı varsa bu hata senin benim değil
2.si ben çocukluk işte demedim o kızı keseceğine hala alemlere devam etseydi ama çocukluğuna verdim işte dedim

ha bunları anlamadıysa senin sorunun
anlayıp da anlamamak istediysen o zaman o da bizim sorunumuz
çünkü az kalsın bu siteye mod olucaktın bu sefer o şartlarda bizi hiç anlamayan bir insan olacaktın ...

Arkadasım ayık mıydın bunları yazarken... şaka mı bu? :saskin:

evet hocam kafam gayet yerinde herhangi bi sıkıntı yok merak etmeyin

eger kendimizi doğru ifade edemezsek doğru da anlaşılmayız ben bu görüşten yanayım. ayrıca kestigi tavuk değil cocukluguna veriyorsunuz kestigi bir insan.. cpcukluğuna veriyorum da ne demek . sizin kızınızı kesse başkası da cocukluguna verse ne hissederdiniz ?

eger kendimizi doğru ifade edemezsek doğru da anlaşılmayız ben bu görüşten yanayım. ayrıca kestigi tavuk değil cocukluguna veriyorsunuz kestigi bir insan.. cpcukluğuna veriyorum da ne demek . sizin kızınızı kesse başkası da cocukluguna verse ne hissederdiniz ?

hocam hala anlatamıyorum =)
benim ordaki kesme olayı değil çocukluğuna verdiğim
ki ordaki ifadede şunu anlamayın işte bu çocuk da ondan kesti ama olur canım nolacak alt tarafı bi insan demek değil

eğer biraz görse geçirseydi hayatı o kadar imkanı varken öyle bi işe kalkışmazdı giderdi hayatını yaşamaya devam ederdi

yoksa aynı imkanlar sizde olsa hangisini yapmaya devam ederdiniz ?
kesme mi yoksa hayata devam mı ?

Bir cana bu kadar kolay kıyabilen biri bu ülkede halen yaşayabiliryor ya daha denilecek birşey yok..

Geri