İşte kaddafinin linç edilme anları

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

İŞTE KADDAFİ'NİN LİNÇ EDİLİRKEN AĞZINDAN ÇIKAN SON CÜMLEİzleme Sayısı: 269,079Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin yaralı olarak yakalanması ve dövülerek öldürülmesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kaddafi öldürülmeden önce "Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz evlatlarım ben sizin babanızım, bu olamaz haram nedir bilmiyorsunuz" diyor. Görüntülerde önce bir grup ayakkabıları ile Kaddafi'nin kafasına vuruyor. Kaddafi'nin "Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz" gibi sözlerine rağmen muhalifler kafasına öldüresiye vurmaya devam ediyorlar. Diğer bir görüntüde ise bir muhalif Kaddafi'nin üstünden kanlı ceketini ve parmağından eşi Safiye1970 yazılı evlilik yüzüğünü çalmış olarak gözüküyor. Arkadaşları "Sakın bunu kimseye verme gelecekte 1 milyon dolardan fazlaya satarsın" diyor. Öte yandan BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'nin hangi koşullarda öldüğüyle ilgili soruşturma yapılması gerektiğini belirtti. Ahmet Haşim MUHTAROĞLU-DHA

Buradan izle

bu görüntüleri ilk defa izledim ve bir insan olarak üzüldüm ama

Diğer bir görüntüde ise bir muhalif Kaddafi'nin üstünden kanlı ceketini ve parmağından eşi Safiye1970 yazılı evlilik yüzüğünü çalmış olarak gözüküyor. Arkadaşları "Sakın bunu kimseye verme gelecekte 1 milyon dolardan fazlaya satarsın" diyor.

Kafadan kontak bunlar

Adi herifler.Siz daha Kaddafi'yi çok ararsınız.Amerika Irak'ta da olduğu gibi size barış getirdi öyle değilmi .

Bir yerde de sürünmeyi hakediyorsunuz.Görün bakalım Kaddafi'nin ölümü işleri düzeltecek mi ? O ülke daha çok karışacak.Herşey yeni başlıyor.Beyinsizler ordusu...

kaddafiyi öle bi arayacaksınız ki.tamam adam diktatördü ama ülkesine sonuna kadar bağlıydı.suriye de ki muhalifler de esad ı devirip israil i tanıyacaklarmış.eee arap baharımıdır nedir neyin nesi olduğunu kimler tarafından ne amaçla çıkarıldığını bizimkilerde çok geç olmadan anlasa bari.

libya halkının kendisinden olan birisini,ülkesine sonuna kadar bağlı olan birini gözü dönmüşcesine,sonrasının ne olacağını düşünmeksizin,zafer çığlıkları ile linç ettiklerini görünce arap baharını çıkaranların ne denli güçlü ülkeler olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum.o kadar ki libya halkı cehaletten fransızları kendilerinin müttefiki olarak görüyorlar.yazık yazık hristiyan ülkeler müslüman ülkeleri kukla gibi oynatıyor.

adam kaddafiyi linç ediyor allahuekber diyor bu ne saçmalıktır ya ? varsa islam da böle bişi bilgisi olan söylesin ama aksi ispatlanana kadar islamiyet in ne denli böle çarptırıldığına artık inanmak zorunda kalıcam.

hak ve eşitlik diyen,demokrasi diyen muhalifler kaddafiyi linç ederek indiriyorlar böle saçma böle cahil bi halk köle olmaya mahkumdur aynı atatürkün altta dediği gibi.

gelen gideni aratacağa benziyor

adam ülkeyi terketmeyeceğim dedi ve ölene kadar savaştı.O kadar parası vardı istese anında kaçardı ama kaçmadı..Allah rahmet eylesin belki de ulaştığı mertebe şehitliktir

Geri