İşte Türkiye'nin en pahalı takımı

ekirekli24

New member
Reaction score
0
Türkiye'nin en pahalı takım belli oldu.

Transferde sezonunun son döneminde bombaları bir bir patlatan Galatasaray, Türkiye’nin en pahalı takımı oldu.

Uluslararası değerlendirmelerde 15 milyon euroluk bedelle Arda, 14 milyon euroya mal olan Fenerbahçeli Guiza ve Alex’i geride bıraktı. Meira 10 milyon euro ile 4. sırada yer aldı

Galatasaray, Türkiye’nin en pahalı takımı oldu. Güiza, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz ve geri dönen Tümer Metin, Fenerbahçe’nin değerini ancak 25 milyon euro arttırabildi. Kadrodaki futbolcuların da prim yapmalarına rağmen Sarı-Lacivertliler’in 111.5 milyon euroluk piyasa değeri, Galatasaray’ı geride bırakmaya yetmedi.

Euro 2008’de değerlerini katlayan Arda Turan ve Servet Çetin gibi yıldızlarına ek olarak yaptığı üç transfer Meira, Kewell ve Sanctis ile 112.4 milyon euroya çıktı. Galatasaray’ın toplam maliyette kadrosu ve transferleriyle övünen Fenerbahçe’ye fark atmasını sarı-kırmızılı taraftarlar transfermarkt.de sitesinde gururla takip ettiler. Arda’nın bireysel olarak değeri 15 milyon euro. Guiza ve Emre’nin ise 14’er milyon euro.

Kaynak:Mynet

farkmı atmıs 0.9 milyon euromu fark :Dayrıca herkes kafasına gore degerlendirme yapıo ben be***taslıyım ama fenerin kadrosu bizden de gs den de ustun

bir gslıyım ama gsın bu kadar değerli olduğunu başka zaman söyleseler inanmazdım.bide şu yönden bakın tamam fener daha iyi takım diyolar adamların senelik transfere ayırdığı parayla gsın bir mi bu takım az transfer bütçesiyle büyük işler yapabiliyorsa saygı gösterilmeli bence.....

112.4 Milyon Euro Ve Galatasaray Gerçekten İnanması Zor, İlginç...

demekki hazır almak yetmio yetiştirmek de lazımmış

arkadas koyu bir fenerbahceliyim ve sunu anlayabilirim arda turkiyedeki en pahalı futbolcu olabilir hem yetenekli hem genc buna bir itirazım yok ama galatasayın kadrosu fenerbahceden iyi degil yaa guldurmeyın beni :)

bu haberi yapanın matematiği ne durumda acaba ? en pahalı takımı sadece oyuncuların bedelleri değil kulübün tüm olanakları belirler. Türkiye'nin en pahalı takımı saçma bir başlık olmuş :] yoksa Fenerbahçe'nin gelirleri, borsadaki hisseleri, oyuncularının değeri vs. gelecek sezon için toplam 1 milyar dolar olarak telaffuz ediliyor. o halde Galatasaray nasıl Türkiye'nin en pahalı takımı oluyor ?

galatasarayın bu kadar fazla degerı yoktur arkadasalar hayal kurmayın
arda tamam kewell ve meirada tamam baska varmı yookk
bende bır ınternet sıtesınde turkıyenın en pahalı bonservıse sahıp futbolcusunun suan ıcın SEMIH oldugunu okudum
ben besıktaslıyım ama galatasarayın fenerbahceyı bu alanda gectıgını dusunmuyorum benım fıkrım bu tabıkı...

O zaman Polat'tan ''Enkaz devraldık,kimse birşey beklemesin'' gibi sözler duymayacagız bundan sonra.

Buarada transfermarket.de yi inceleyenler rahatlıkla görebilirler ki Galatasaray için sözkonusu olan 112.400 milyon Euro 36 oyuncudan,buna karşılık Fenerbahçe için sözkonusu olan 111.550 milyon Euro 28 oyuncudan oluşuyor.

Dikkatimi çeken bir nokta ise Servet'in 8 Milyon Euro dğeri olurken,Kazım'ın değerinin 3.5 Milyon Euro olması...

benim arabami evimi tarlami ve bütün sahip olduyum seyleri toplarsan GS'den pahali cikar :)

Galatasaray Tükiye'nin en kaliteli ve en pahalı kadrosunu barındırıyor.Kimse kabul etmek istemesede Bu gerçek herkesi rahatsız ediyor.Sadece kulüp bazında mali yönden düşük olabilir.Bu doğru Fakat En iyi kadro Türkiyede Galatasaray'ımızındır.

safsata spordaki futbolcuda 1 milyar yuro ediyomuş.o zaman bırak türkiyeyi kainatın en pahalı takımı safsata spordur.

Her ne kadar ßiraz abartılmıs gbi gelsede kalite olarak FB GS'den daha ii oldugunu dusunuorum.[GSliyim] :D

Geri