İşte Tezkereye Red Veren CHP li Vekil

g.haneli

Banned
Reaction score
0
Meclis'te tezkereye 19 red çıktı. O an 16 DTP'li Meclis'teydi. İkisi daha bulundu ama red oyu veren 3 kişi kimdi? Gözler AKP'ye çevrildi ama Baykal'ın kurmayı çıktı.

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, sınır ötesi operasyon için Hükümete 1 yıl süreyle izin verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresinin oylamasında, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, Bağımsız Hakkari Milletvekili Hamit Geylani ve DTP'li 16 milletvekili, ret oyu verdi. Red oyu veren 19. vekil aranırken gözler AKP'li güneydoğu vekillerine çevrildi. Ancak o oyun sahibi CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem çıktı.

RED OYU VERDİM ÇÜNKÜ
Mecliste kabul edilen tezkerenin oylamasında ''ret'' oyu vermesiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Eşref Erdem, bir milletvekili olarak vicdani kanaatine göre oy kullandığını bildirdi. Erdem, partisinin tezkereye ilişkin tavrından farklı bir tutum izlemesinin bir sorun yaratmayacağını kaydetti.

Erdem, şöyle konuştu: ''Vicdani kanaatime göre oy kullandım. Bu tezkerenin iyi hesaplanmadan gündeme getirildiği ve Türkiye'yi bir maceraya sürükleyebileceği yönünde kaygılarım var. Biz, 1 Mart tezkeresine Irak bataklığına sürüklenmemek için 'hayır' demiştik. Şimdi bu tezkereyle Türkiye'nin, Irak bataklığına sürüklenmesinden endişe ediyorum. Bu nedenle ret oyu kullandım.''

aktifhaber

itLer istedi diye atLar öLmez...

vermesede spnoç değişmedi ama ona gereken cevap verilir bigün...

bunlar ppk yi meclise sokanlardır bütün yaptıkları konuştuklaru demogojidir bakın nerede olsalar orada bunalım yaparlar gaye ülkemiz rahatsız olsun.

partinin çağrısı evet verindi.bu adama gereken ikaz yapılacaktır.

"Akp pkk yanlısı" pardon forumda böyle bir başlık vardı... chplimiymiş :saskin bir söz var Dinime küfür eden müslüman olsa.

chp den 1 red oyu çıktı tmm da :D mehmetçiğin kanını ırakta abd için pazarlamaya kalkan teskereyi geçirmek için yırtınan kimdi komiiksiniz ya bu akp ümmeti çok komik ve ilginç

sehidine kelle diyen basbakan da mı chp liydi?
abd nin elinde deliğe süpürülmemeyi bekleyen basbakan da chp li değil mi??
aa unutmadan "10 Kasım da sap gibi dikilmeye gerek yok" lafını da chp li basbakan sölemisti tüh!!!
SİYASAL BECERİKSİZLİKLERİ YÜZÜNDEN ASKERİN DE ELİNİ KOLUNU BAĞLAYAN , CHP HÜKÜMETİ DEĞİL Mİ?

at gözlüklerini çıkaralım artık ... o chp li vekil i savundugum falan yok , sadece yorumlarınızın sıradanlıgını ve tekdüzeliğini vurgulamak istedim...

sehidine kelle diyen basbakan da mı chp liydi?
abd nin elinde deliğe süpürülmemeyi bekleyen basbakan da chp li değil mi??
aa unutmadan "10 Kasım da sap gibi dikilmeye gerek yok" lafını da chp li basbakan sölemisti tüh!!!
SİYASAL BECERİKSİZLİKLERİ YÜZÜNDEN ASKERİN DE ELİNİ KOLUNU BAĞLAYAN , CHP HÜKÜMETİ DEĞİL Mİ?

at gözlüklerini çıkaralım artık ... o chp li vekil i savundugum falan yok , sadece yorumlarınızın sıradanlıgını ve tekdüzeliğini vurgulamak istedim...

aklımdan gecen herşeyi sen yazmışsın ... her topluluğun içinden 1 yanlış çıkar .. normaldir ..

ama bir diğer topluluk varki TOPu yanlış ... o kadar doğrudan 1 yanlış çıkınca felaket .. top u yanlış olunca normal ...

o kadar ak ın için bi kara göze battı demekki ..

chp den 1 red oyu çıktı tmm da :D mehmetçiğin kanını ırakta abd için pazarlamaya kalkan teskereyi geçirmek için yırtınan kimdi komiiksiniz ya bu akp ümmeti çok komik ve ilginç

gidip türkmenlere sor bakalım o pazarlarlığı . tecavüze uğrayan türkmen kızlarına ....

gidip türkmenlere sor bakalım o pazarlarlığı . tecavüze uğrayan türkmen kızlarına ....
senin arkadaşın abin belki sen kardeşin yiğenin her neyse tayipin cebi şişecek oğluna 2 gemi daha alsın die abd askeri yerine hergün biz bomba yiyecektik kore de bile adamlar bizi direk ateşe attılar burda biz önden girelim arkamızdan gelin demeyeceklerdi ;)
aa unutuodum milyon dolarlar değerinde gemicik onun adı unutmuştum özür dilerim :D

senin arkadaşın abin belki sen kardeşin yiğenin her neyse tayipin cebi şişecek oğluna 2 gemi daha alsın die abd askeri yerine hergün biz bomba yiyecektik kore de bile adamlar bizi direk ateşe attılar burda biz önden girelim arkamızdan gelin demeyeceklerdi ;)
aa unutuodum milyon dolarlar değerinde gemicik onun adı unutmuştum özür dilerim :D

İyi o zaman girmedik şimdi ırak devlet başkanı kürt. kına yaktık dimi .

1 Mart tezkeresinin kapsamında Türk ordusunun Kuzey Irak'a girmesi yoktu. Amerikan askerlerinin Türkiye üzerinden Kuzey Irak'a girmesi vardı. Yanlış bilgilendirliyor ve yönlendiriliyorsunuz.....Yani tezkere geçse idi durum bugünkünden on kat daha vahim olacaktı.

yerinde bir karar vekilin yeri yanlıs diyorum kazayla CHP deymis anlasılan :)

Geri