İdam mahkumu

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
SORU;Bir kral 2007 mahkumu idam etmek istiyor.Her birini numaralandiriyor.Idam islemi su sekilde gidiyor;1.mahkumu asiyor 2.sini siranin arkasina yolluyor.3.yu asiyor 4.yu tekrar yolluyor.Islem bu sekilde devam ediyor.Ve kral en son kalan mahkumu affedior.Siz olsaydiniz hangi sirada olmak isterdiniz.??

2006 mı çünkü hep çift rakam olanları arkaya yoluuyor bölece en son çift sayı 2006 olduğuna göre kurtulurum:D dorumu???

SORU;Bir kral 2007 mahkumu idam etmek istiyor.Her birini numaralandiriyor.Idam ishlemi shu shekilde gidior;1.mahkumu asiyor 2.sini siranin arkasina yolluyor.3.yu asiyor 4.yu tekrar yolluyor.Ishlem bu shekilde devam ediyor.Ve kral en son kalan mahkumu affedior.Siz olsaydiniz hangi sirada olmak isterdiniz.??

tamam sormussun güzel soruda neden işlemi kelimesi yerine ''İshlemi'' kelimesini ve şu kelimesi yerine ''shu'' kelimesini koyuyorsun?
Dünyadaki en güzel bizim o zaman neden düzgün kullanmıyoruz?

Türkçemiz gün geçtikçe bozuluyor bu gerçekten üzücü :(

yaw atakana kabahat bulan arkadaş sadece uyarıdır yanlış anlama ama trükçe yerine Türkçe yazsan
bide atakan benim cevap doğru değil mi yaw :eek:

düzelttin için saol arkadaşım ayrıca atakan sanada teşekkür ediyorum :) bu sorunda halloldu amacım atakanı eleştirmek değildi bu genel yapılan birşey :)

Ben olsam 1003. olurdum doğru mu?
Ölmek istemiyorum:durdurun

"1004" numaralı mahkum affediliyor.

İlk tur idamda 2007 mahkumdan 1004 tanesi asılıyor. Geriye 2-2006 numaralı toplam 1003 mahkum sağ kalıyor.

İkinci tur idamda 502 kişi asılıyor. 501 kişi sağ kalıyor ve 4 nolu mahkum ikinci sırada.

Üçüncü tur idamda 251 kişi asılıyor. 250 kişi sağ kalıyor ve 16 nolu mahkum ikinci sırada.

Dördüncü tur idamda 125 kişi asılıyor. 32 nolu mahkum ikinci sırada

Beşinci tur idamda 63 kişi asılıyor. 64 nolu mahkum ikinci sırada

Altıncı tur idamda 32 kişi asılıyor. 128 nolu mahkum ikinci sırada

Yedinci tur idamda 16 kişi asılıyor. 256 nolu mahkum ikinci sırada

Sekizinci tur idamda 8 Kişi asılıyor. 512 nolu mahkum ikinci sırada

Dokuzuncu tur idamda 4 kişi asılıyor. 1004 nolu mahkum ikinci sırada

Onuncu turda 2 kişi kaldı. 1004 nolu mahkum ikinci sırada olduğu için kurtuldu. Yaşasın "1004" Numara

Geri