İe Çeşitli Sitelerdeki bağlantıları çalıştırmıyor

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sanırsam Flash player kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ama yinede sizlere danışayım dedim arkadaşlar
n50poy.jpg

73i8bd.jpg
sayfalar bu kadar yüklenip kalıyor ayrıca yeni fark ettim butonlar filan da çalışmıyor çoğu sitede kullanılan sorun nedir anlamış değilim aynı zamanda forumdaki ikonlar biçimlendirme kodlarının kullanımı ve bazı butonlar da deaktif durumda aynı sorunla karsılasıp çözebilen varmı ?

Çözümü bilmiyorum ama neden chrome, firefox, opera kullanmıyorsun ?

ÖnceLikLe merhaba,

Sorun büyük ihtimaLLe FLash pLayer veya java ayarLarından kaynakLanıyodur..

Umarım sorunun çözümüne bir katkım oLur..

Araçlar > İnternet SeçenekLeri'ni aç.AçıLan pencerede "GüvenLik" sekmesine tıkLa.O pencere içerisindeki "İnternet" simgesini seçerek, "ÖzeL Düzey" butonuna bas.GeLecek pencere içerisinde "Aktif Komut DiziLeri/Etkin Komut Dosyası" başLığı aLtındaki "EtkinLeştir" öğesini seçiLi haLe getir..

Bu yöntem işe yaramazsa;
Araçlar>ekLentileri yönet> burda ilk şıkta veya diğer şıklarda adobe fLash pLayer yükLümü değiLmi ona bak.Shockwave FLash Object yükLü ise aktif mi değiLmi;değiLse üzerine tıkLa aşağıda sağ köşede etkinLeştir veya devre dışı bırak yazar onu ayarLıyorsun bi oraya bak birde gene üstüne tıkLadığında varsayıLan arama sağLayıcıda bu ekLentiyi ara seçeneği var oradanda eLindeki sürümün günceL oLanLarını buLabiLirsin..

KoLay geLsin..

Bu ısrar neden ie de zaten çok yavaş bu tür hataları sık sık veren bir program..
Comodo dragonu kullanmanı tavsiye ediyorum nette reklama ve açılır pencerelere izin vermez, güvenlik konusunda comodo dns yi kullanır ve çok hızlıdır..

Geri