İFdate Arkadaşlık Scripti & Mod Çalışmaları

ProwL

Gitarist
Reaction score
0
İFdate Sürüm: 2.0

ve

Mod Listesi:
phpBB modu (avseq)
Admin Şifresini Saklı Şekilde Göster
Blog Gösterimine Link Ekle
Kullanıcı Adı Karakterini Düzenle
Kullanıcı Sayısını Anasayfadan Sil
Mesaj Okurken Cevapla Butonu
Mesajın Kimden Geldiğini Belirt
Müzik Çalar Kodları
Navigasyona Çıkış Yap Butonu Ekle
Paypal Formu Ekle
Resim Boyutlarını Ayarla
Yeni Üye Geldiğinde Mail İle Bildir

Download:
http://rapidshare.com/files/24283691/ifdatepack.rar.html

rar pass: prowl

İFdate Çalışmaları Bu Başlık Altından Devam Edecektir..​

teşekürler arkadaşım scriptlerin pri helal ;)

Arkadaşlar komik gelebilir ama tarih türkçeleştirmesini nereden yapıcam ? dil dosyasında yok sql dede bulamadım. 30th Jan 2007 at 21.26 gibi tarihler arkadaşlar

lavnerbros' Alıntı:
Arkadaşlar komik gelebilir ama tarih türkçeleştirmesini nereden yapıcam ? dil dosyasında yok sql dede bulamadım. 30th Jan 2007 at 21.26 gibi tarihler arkadaşlar

Arkadaşlar çok ihtiyacım var buna lütfen

lavnerbros tarih olayları functions.php den ayarlanıyor. açıklamayı bakıp düzenleyecem şimdi resim düzeltme modunu da ekliyorum...

teşekkürler avseq bakıyorum hemen bu arada benimki bitmek üzere sayfa tamamiyle türkçe istenirse yayınlayabilirim. Bu arada avseq hocamın youtube eklentisini merakla bekliyorum

sanırım \include\site_functions.php yi diyorsun ama ben cidden yine bulamadım mümkünse hangi satırda işlem yapıcam söylermisin avseq

dostum

Dostum linkler kırılmış bilgine ben aldımda yani diger arkadaşlar için söyliyorum haberin olsun görüşürzi...

HeyTurk' Alıntı:
Dostum linkler kırılmış bilgine ben aldımda yani diger arkadaşlar için söyliyorum haberin olsun görüşürzi...

bunu yazana kdar bir yere upload edip link verseydin bir katkın olurdu ama sadece tavsiyedir alınmayın ;)

akşama yeni link eklerim..

Linklerde Sorun

mrb linkiniz çalışmıyor bakabilirseniz iyi olur... msnden dediğin gibi forumdan konusuyorum...

avseq01 dostum bu konuyla ilgili calısmalarını basından beri takip ediyorum.

Su anda bir site açmak uzereyim çalışmalarınızı gordukten sonra bu scripti kullanmayı düşündüm.

Resim düzenleme ve youtube eklentisi hakkında çalışma yaptıgınızı soylediniz. bu eklentileri bizimle ne zaman paylaşabilirsiniz ya da ne zaman biter bunu sormak istiyorum.

Çalışmalar için teşekkürler. Ellerinize sağlık..

arkadaşım sınavlar bitti ama inanki memlekette aradığım çalışma ortamını bulmadım okula dönünce o gün başlayacam bu akşam kategorilendirmeyi yapıp youtubeyi paylaşmayı düşünüyorum....

ProwL' Alıntı:
bunu yazana kdar bir yere upload edip link verseydin bir katkın olurdu ama sadece tavsiyedir alınmayın ;)

akşama yeni link eklerim..

Dostum neden eklemedim çünkü yazını okudum demişssinki firmalardan tepki aldım bende bu yüzden izinsiz eklemedim tekrar yoksa neden eklemeyim...

arkadaşım öyle bi sorun söz konusu değildi ... bilakis tarafımdan birkaç kişiye daha kuruldu ve hiçbir sorun gözlenmedi... bilgine...

avseq01' Alıntı:
arkadaşım öyle bi sorun söz konusu değildi ... bilakis tarafımdan birkaç kişiye daha kuruldu ve hiçbir sorun gözlenmedi... bilgine...

hocam sorun yok göüküyor. ama şöyle bir sorun var. kayıt olunca ifdate için ayrı phpbb için ayrı şifre oluşturuyor. çünkü $random_password olayı iki farklı yerde çalışıyo. randompassword un bi defa çalışması lazım ve yarattıgı şifreyi başka bir komuta atamak lazım.. eger kurup denersen ne demek istedigimi anlayacaksın. forum için ayrı ifdate için ayrı şifre oluşuyor. küçük bir sorun fkat çözemeyecek arkadaşlar oldugu için ekleme geregi duydum..

Arkadaşlar bu Sistemin Ana Rengini Nasıl deişebilirim ?

Yardımcı Olursanız sevinirim..

selam arkadaşlar benim sormak istediğim ifdate ile oluşturulan random şifre forum içinde oluşturuluyor demişiz peki arkadaşlar ifdatede kişi şifresini değiştirmek isterse aynı zamandada forumdaki şifrede değişirmi ? gerçi ikiside aynı dbyi kullanıyor ama sormak istedim

birde eklemeyi unuttum arkadaşlar sanırım ifdate nin genelinde video ve müzik kısımlarında bir sorun var microsoftun active x calıştırmama problemimi bilmiyorum ama gerçekten problem var. Sevgili Avseq hocam youtube eklentisinden sonra birde mp3 için flash player eklentisi yapabilirmi veya elinden gelen varsa baska arkadaslar tabikide

Dostum Ellerine Saglık Paylasımın için Yanlız Bunu Tamamen Türkçe Yapamıyormuyuz Bide bende Türkçe Karakter Sorunu var Ne Yapmam Gerekiyor Düzeltmem için

Geri