'İffet'e tecavüze Twitter'dan tepki yağdı | VİDEO |

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

1982 yılında Müjde Ar ve Faruk Peker’in oynadığı 'İffet' filminin dizi versiyonu seyirciyle buluştu. Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizi cumartesi akşamına damgasını vurdu. Bir dönem Müjde Ar’ın oynadığı İffet karekterini canlandıran Deniz Çakır dizinin yayınlandığı saatlerde Twitter’da en çok yorumlananlar arasına girmeyi başardı.

işte İffet' - Cam sahnesi

[video=İffet' - Cam sahnesi]7474[/video]

'Yaprak Dökümü'ndeki kötü gelin Ferhunde’nin ardından 'İffet'te masum bir karektere bürünen Çakır, oyunculuğuyla övgü aldı. Twitter’da en çok konuşulan bir başka konu da o meşhur taksi sahnesi oldu.

İşte diziyle ilgili yorumlardan bazıları:

- Bu devirde Tempra taksi mi kaldı, hem de modifiye? abesleistigal

- İlk Müjde Ar’ın sıkıştığı arabada otomatik cam olanağı yoktu, açamamış olması normaldi. Deniz Çakır otomatik camı tek tuşla açabilirdi. sercandincsahin

- Müjde Ar: Bizim zamanımızda otomatik cam yoktu. Üzgünüm. tweetcubur

- Bu adam (Mehmet Çevik) Menekşe ile Halil’de Menekşe’yi, Hanım’ın Çiftliğinde Güllü’yü, bu kez de İffet’i tokatladı. seydanarin

- Deniz Çakır’ın İffet rolüyle birlikte Ticari taxiler in, üstü açık arabalar out. kemalbolat

'MÜJDE AR OLMAK KOLAY DEĞİL'
Vatan'ın haberine göre, 'İffet' filminin yönetmeni Kartal Tibet diziyi şöyle değerlendirdi:

"Müjde Ar olmak kolay mı? 30 sene sonra hala adından bahsettiriyor. Müjde Ar tahtında oturuyor, gökte bir yıldız gibi parlıyor. Onu Deniz Çakır’la kıyaslamam doğru değil. Ama Çakır’ı da beğeniyorum, olmuş bir oyuncu. İffet dizisini tanıtımından izledim, beğendim. Yolu açık olsun."

Ne tepkisi yahu eminim izleyenlerin de hoşuna gitmiştir...

Böylesine çok afedersiniz özür dilerim b..tan ahlaksızca ve her türlü pisliği içerisinde barındıran yapımları gördükçe tv den nefret eder oldum...

Türk halkı kendi istedi bunu şimdi de sonuçlarına katlanacak.Milyonlarca insan pembe dizi manyağı oldu çıktı.Kusura bakma arkadaş tepki vermeye hakkın yok...!

Rtük denen kurum da sadece yaptırımlarını Kurtlar Vadisi'ne uygulayabiliyor..YAZIK!

Televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin yüzde doksanı içerik açısından çok kötü. Televizyon kanalı sahipleri veya yapımcılar muhtemelen seyircileri sahip oldukları değerler açısından düşük canlılar olarak görüyor. Yani '' ne verirsen ver yer bunlar '' tarzı. Eğer bu bildik kalitesine rağmen diziler yüksek oranda seyrediliyorsa yeni bir canlı türü ortaya çıkmış demektir. Yani rahatsız olmayan, düşünmeyen, seçmeyen, sadece seyreden.

Arz talep meselesi Seyirci böyle yapımları istiyorsa,yapımcı böyle yapımlar yapar Yapıyorda güzelde seyrediliyor birde bu yapımları bayanların daha çok takip etmesi ayrı bir konu

Geri