İki satırlık İmza yazısı neden çok görülüyor

yorumsuz54

Banned
Reaction score
0
Hememn hemen bütün forumların üyelerine tanıdığı bir iki satırlık imza niteliğinde cümleyi hackhell neden kendi üyelerinden esirgiyor

Bu hak neden sadece modlara ve uploaderteam lara mahsus.

Tamam resim ekleme normal üyelere olmasın ama en azından iki satırlık yaz da olsun

bunun bir sınırlama de gelebir. mesela en az 500 mesajı olan üyeler bundan yararlanabilir gibi

çünkü 3 veya 4 mesajı olupta daha sonra foruma hiç uğramayan üyelerin olduğunu göz önüne alırsak böyle bir sınırlama mantıklı olabilri

tabi bu yönetimin bileceği iş ama

BİZ İMZA HAKKI İSTİYORUZZZZZ :001_rolleyes::001_rolleyes:

1,194,401 kullanıcının imzasını kontrol edicek ne benim nede yöneticilerin zamanı olduğunu sanmıyorum.

1,194,401 kullanıcının imzasını kontrol edicek ne benim nede yöneticilerin zamanı olduğunu sanmıyorum.

500 mesaj sınırı getirilmesi fikrimi bundan dolayı söylemiştim. Bu 1000 de olabilir

dediğim gibi bu hak bu her isim alan üye için verilsin demiyorum

500 mesaj sınırı getirilmesi fikrimi bundan dolayı söylemiştim. Bu 1000 de olabilir

dediğim gibi bu hak bu her isim alan üye için verilsin demiyorum

ozamanda forum Mesaj çöpLügü oLur imza kuLLanmak isteyen herkes thanks teşekkürler .... vs vs yazıLar yazar ;)

İyi böyle iyi. forumun keyfini çıkarın imza da olmayı versin. sadelik daha iyi bence. bazı üyeler abartabilir. yorumlardan çok imzalar göz önünde olucak.

boş verin imzayı falan çok mu önemli imza :) önemli olan paylaşmaktır....bazı forum sitelerine giriyorum adamın avatarını 3-5 e katlıyor imzası gözü de yoruyor .bence böyle devam etmeli..:)herkes imza kullansa bunun önüne de geçilemez....sınırlama getirilse bile üye sayısı oldukça fazla bi site hackhell.

imza ekleyipte ne yapıcan :) bizim war ama büyük bi şey deil hackhell'i yavaşlatmaktan başka bi işe yarayacağını sanmıyorum

İmza her üye için olursa bunun takibatı zor olur, adam kafasına ne esiyosa onu yazar, ayrıca siteye yük getirir, yavaşlamasına neden olur. İmza kullanılmasına karşıyım. Böyle herşey yolunda ve güzel.

Sen çok imza kullanmak istiyorum diyorsan HH Uploader Team a girerek bu hakkını kullanabilirsin.
Hem kaldı ki o bahsettiklerin bütün forumlar, burası ise Hackhell. İmza vermek bilmemne yapmak gibi hareketlerle üye toplamasına gerek yok. Zaten görünen köy klavuz istemez.

Boşver imzayı falan.
Bu zamanda tek bir imza geçerlidir.

Oda budur.
4dfa7b4e0f4167030801f37baf43ef82.jpg

Geri