İki 'Tık' ile XP orjinâl...!

lordx

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar. Aşağıdaki linkte verdiğim 'XP yi orjinâl yapma metodu' nu bir yabancı siteden aldım. Şu anda PC de Vista olduğu için deneme şansım olmadı. XP pro kullanan arkadaşlar güvenle indirip deneyebilir. Virus kesinlikle yoktur. Ama kendim denemediğim için, işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Arkadaşlar görüşlerini yazarsa ihtiyaç duyan diğer sayın üyelere de faydası olacaktır.

1- Verdiğim linkten dosyayı indirin.
2- Rar lı dosyayı açın. Dosya klasör içerisindedir. Ayrıca 'Klasöre çıkart' seçeneğini kullanmayın. Yoksa iki klasör iç içe olur.
3- Klâsör içindeki 'Registryfile' dosyasına çift tıklayıp, açılan yeni pencere'de ki 'Tamam' butonuna tıklayın. İşlem tamamdır.
4- Klâsör içindeki 'MicrosoftGenuineAdvantecDiagnostic' adlı program da yaptığınız orjinalleştirme işleminin doğrulamasını yapmaktadır.

Buyurun

Alternatif link 1

Alternatif link 2

daha önce verilmiş gibime geliyo ama

Konuyu açmadan evvel forumu araştırdım. XP orjinalleştirme ile alâkalı farklı metodlar verilmiş. Ama bu şekilde basit olanı yok. Eğer aynısının daha önce verildiğinden emin iseniz, açılan konu linkini verin. Ben de bu başlığı sileyim.

teşekkürler çalışıyor service pack3 ü yükledim kabul etti

indirilmiyor

teşekkürler, az önce indirdim. çalışıyor. Microsoftun internet sitesi orjinalliği kabul etti. mp 11 indirdim.

Paylaşım için tşkler dostum gerçekten çok basit bişe daha önce hiç görmemiştim ..

ya rtük'ün engellediği siteye neden upload ediyosun anlamıyorum ya.rapid sharenin suyumu çıktı

yaw sen de Xp yi orjinal yapıon da bi yasaklı siteye mi gidemedin dns ile oyna azck adam upload etmiş işte saygı gösterin:gulumseCocuk:

saol dns ayarları opendns ile girebilirsiniz

Daha önce bunlar gidiyordu şimdi yakalanıyorlar güncelleme yaparsan bilhassa bakalım bu nasıl sonuç vericek.

durum çalışıyor evet başarılı

bu kadar basit mi?
emeğinize saglık, teşekkürler..

Geri