İkizler Antep'e mi

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş ve Bursaspor'la birlikte UEFA'dan Avrupa'dan bir yıl men cezası alan Gaziantepspor'un stoperi Dany'i kadrosuna katmak için uzun süredir büyük çaba sarf eden Trabzonspor, Kamerunlu oyuncu için yeniden umutlandı.

Bordo-mavili yönetim, Dany Nounkeu için Sapara'nın yerine Gaziantepspor'a bu kez Polonyalı Brozek kardeşleri önerdi. Bordomavili yönetim daha önce Gaziantepspor'la yaptığı görüşmede Sapara'nın bonservisinin verilmesinin mümkün olmadığını söylemişti. Marek Sapara'yı Eskişehirsporlu Alper Potuk transferinde kullanmak isteyen yönetim, Gaziantepspor'a bu kez geçen sene Celtic'te kiraladıkları Pawel ve Trabzon'da forma şansı bulamayan Piotr Brozek'i önerdi.

Bamba imzaya geliyor

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı İngiliz ekibi Leicester City'nin stoperi Sol Bamba birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek bordo-mavililerle sözleşme imzalayacak. 1 milyon Euro bonservis parası ödenecek olan Fildişili stoperin üç senelik sözleşme imzalaması bekleniyor. 26 kez milli takımının formasını giyen Sol Bamba'nın bu mçlarda iki golü bulunuyor.​

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    28.8 KB · Görüntüleme: 107
Geri